El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja reacciona a l’atac de Kiko Rivera: plors, sorpresa i demanda
  • CA

Kiko Rivera ha trencat definitivament tota relació amb la mare i la germana, el que demostra l’entrevista que avui publica en portada la revista Lecturas. El DJ treu a la llum per primera vegada l’intent de suïcidi de la seva germana Isa, el que mai abans havia transcendit als mitjans de comunicació. Assegura que ara fa 10 anys, la jove va tancar-se al lavabo i va amenaçar de tallar-se les venes després d’una discussió amb la mare. Isabel Pantoja hauria volgut donar-li una bufetada quan la noia se l’hauria encarat: “Mama si em pegues, et denuncio”. Davant d’aquesta amenaça, qui li hauria pegat hauria estat el germà.

Es tracta d’un episodi familiar molt dur que Kiko no ha dubtat en revelar públicament sense el consentiment de la germana, que s’ha mostrat enfonsada per aquesta traïció. Així ho han afirmat des d’El programa de Ana Rosa, quan el reporter Antonio Rossi ha explicat què li ha dit la jove quan ha parlat amb ella: “Isa està destrossada. Em diu que es troba malament, que s’ha posat a plorar completament desquadrada. Està d’exàmens i ara no sap si podrà presentar-se… No entén aquest atac tan despietat i tampoc que Kiko hagi explicat això. No fa més que plorar perquè no pensava que el germà l’ataqués amb una cosa tan íntima. Això pertany a la seva intimitat, així que Kiko li està donant ales a continuar contra ell a través d’una demanda“.

Kiko Rivera treu a la llum que la germana va voler suïcidar-se / Instagram

Com era d’esperar, les declaracions de Kiko Rivera no han passat desapercebudes. De fet, el seu nom s’ha convertit en tendència a Twitter. L’acusen d’haver-se passat tres pobles i l’han deixat verd, encara que ell continua defensant-se en el seu perfil d’Instagram: “He estat callat diversos mesos mentre sentia mentides. A vegades és inevitable respondre… Quan menteixen o m’ataquen, doncs jo em defenso amb la veritat”.

L’últim a pronunciar-se públicament sobre el tema ha estat Asraf Beno, la parella d’Isa Pantoja: “Amb això demostra el tipus de persona que és. L’únic que parla és ell i, a més a més, diu coses que no venen a tomb. Per part meva sempre he intentat tenir bona relació amb ell, però sembla que ell no vol. Sempre ens ha tingut ràbia i no li agrada veure’ns feliços”, ha dit als reporters d’Europa Press. Una guerra familiar que empitjora per moments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa