Kiko Matamoros reconeix els seus 10 retocs estètics

Kiko s'hauria gastat passant pel quiròfan uns 40.500 euros

Aquest diumenge ha estat el torn de Kiko Matamoros. El doctor José Manuel Gómez Villar ha analitzat per al programa ‘Viva la vida’ de Telecinco els retocs estètics del col·laborador, i la veritat és que el canvi és increïblement sorprenent. En la imatge de l'”abans”, Kiko tenia 42 anys davant dels 64 que té ara, i tothom ha coincidit que el tertulià està molt millor ara…

Amb Kiko Matamoros davant, el doctor ha enumerat les operacions estètiques a les quals el col·laborador s’ha sotmès i no són poques:

1. Microblading de celles: Kiko s’hauria fet un trasplantament de celles des del pèl del clatell. Un cost aproximat de 2.400 eruos.
2. Otoplastia: El cirurgià “va enganxar” les orelles de Kiko, un fet que el tenia molt acomplexada: “Vaig aprimar-me i se’m veien molt, però no només me les vaig eganganxar, també me les vaig tallar”. Al voltant de 3.000 euros.
3. Marcació mandibular: Va marcar la seva mandíbula i va corregir les seves arrugues al voltant de la boca amb bótox. Uns 1.250 euros. L’ideal és retocar-ho una vegada a l’any.
4. Rinoplàstia i rinomodelació: Uns 7.450 euros amb àcid hialurònic.
5. Carillas: el somriure de Kiko Matamoros va millorar visiblement després d’aquest tractament. Uns 7.000 euros.
6. Bótox i pòmuls: el col·laborador va canviar per complet la seva cara amb aquest retoc. 800 euros.
7. Farcit fossa temporal: els ulls de Kiko estaven enfonsats i amb aquesta opció va aconseguir realçar la seva mirada. 600 euros.
8. Blefaroplastia inferior: Kiko va acabar de millorar la seva mirada amb aquesta intervenció. 3.500 euros.
9. Lífting facial: es tracta del retoc que més ha rejovenit a Kiko: “Es fan petites incisions darrere de les orelles i s’estira”. 8.500 euros.
10. Liposucció: el cos de Kiko no és només fruit de l’exercici i l’alimentació. 6.000 euros.

Kiko s’hauria gastat passant pel quiròfan uns 40.500 euros.

Comentaris

    M'importa una merda 06/06/2021 9:40 pm
    M'importa una merda el que fan els "famossets" de l'altiplà. Amb haver-los de mantenir ja en tinc prou i massa

Nou comentari