El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karmele Marchante reacciona a l’atac de Jorge Javier: “M’estan assetjant”
  • CA

Karmele Marchante critica ‘Sálvame’ sempre que té ocasió. La periodista catalana va abandonar el programa de molt males maneres, després de ser “maltractada i assetjada” durant molt de temps. Aquest dijous va sorprendre molt, però, en escriure uns missatges a Twitter plens d’odi i rancor. Molt enfadada, dedicava unes paraules duríssimes als seus antics companys Jorge Javier Vázquez i Kiko Hernández i amenaçava d’explicar tots els secrets tèrbols que hi ha darrere del programa: “Si no deixen de parlar de mi, escriuré tot el que he vist a ‘Sálvame’. Des de drogues, alcohol, diners, assetjament, maltractament, nepotisme, col·locació de parelles, la cotització, el que opina la redacció…”.

 

 

Avui ha sortit publicada l’última columna de Jorge Javier Vázquez a ‘Lecturas‘, en la qual fa una menció directa a Karmele que podria haver estat el detonant: “Feia temps que no sabia res de Karmele. De vegades la fa grossa en algun tuit i aprofita qualsevol ocasió per carregar contra tot allò que faci olor de ‘Sálvame’. Karmele divertida és molt divertida. És llegendari quan embogeix i si l’enxampes de bones, tot el que surt per la seva bona és pur dadaisme. És la dona més egoista que he conegut en tota la meva vida, encara que ella es creu que és el súmmum de la generositat i la solidaritat. Potser aquí radica la seva grandesa, en la incapacitat més absoluta d’analitzar de manera objectiva l’esdevenir d’éssers, animals i coses”. 

Karmele Marchante i Jorge Javier, en una foto d’arxiu / Telecinco

I d’aquí, a una entrevista de Karmele a ‘El Confidencial‘ en la qual torna a repetir que la seva amenaça és ferma: “Que deixin de parlar de mi o escriuré tot el que he vist i viscut durant els meus quatre anys a ‘Sálvame'”. El més perjudicat d’aquesta conversa, però, és Kiko Hernández: “Ha parlat de mi d’una manera denigrant, escatològica, horrible… I no content amb això, m’assetja. Publicaré els tuits que m’ha enviat, perquè són vexatoris i pitjor del que et puguis imaginar”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa