Atac despietat d’una extertuliana catalana de ‘Sálvame’: “Cocaïnòmans, psicòpates, desgraciats i misògins”

Els col·laboradors del programa del cor han rebut una crítica ferotge per part d'una antiga companya

Karmele Marchante va marxar molt enfadada de Sálvame. Farta de les humiliacions que li feien els companys i la direcció, va abandonar el lloc de feina sense acomiadar-se. Des de llavors és a Twitter on es pronuncia sobre les faltes de respecte que segueixen fent-li. Aquest cap de setmana ha esclatat com mai no havia fet en un fill ple d’insults i acusacions molt greus contra Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros, principalment.

“M’acaben d’avisar que el cocaïnòman i el lladre d’Hisenda està parlant de mi en aquella baconera de brossa de Telecinco i que el nan psicòpata no l’ha aturat. Els tinc amenaçats que cantaré si em mencionen. Dos misògins, maltractadors i egòlatres s’atreveixen a mencionar-me? Quin parell de desgraciats sols i abandonats. Un pren alcohol i l’altre pols. L’operat-malalt-etern-assalta-bressols-covard-defraudador i el nan-solitari-psicòpata-malalt-egòlatra que parin de parlar de mi. Ja no els queda pell per estirar-se”, etzibava.

I això només era el principi: “El circ-baconera dels malalts, estafadors i corruptes de ventres de lloguer. No tenen una altra cosa que han de parlar de mi, aquests eunucs castrats? Vaig marxar sense acomiadar-me, treballar allà era un merder de molts camins… Drogues, maltractament, assetjament i misogínia”.

Poc després reconeixia que havia embogit: “He esclatat perquè han mencionat el meu nom en un pantà del que vaig esborrar-me fa tres anys. Són gent dolenta i mentiders dirigits per una direcció sense escrúpols. Jo venia d’un sopar divertit i m’han tallat la digestió i els orgasmes posteriors en parlar de mi en aquest porno-programa. Quin fàstic! Són un rast d’incultes, mentiders i malalts. O pitjor. Marxo a dormir i no parlaré més d’aquesta colla escatològica. He brotat de ràbia perquè dos enterrats en fems han parlat de mi. Començaré a explicar coses. Prepareu-vos”, anuncia en un tuit molt prometedor.

Els seguidors de la catalana s’han quedat amb la boca oberta davant d’aquest reguitzell d’insults i crítiques ferotges. Què més té a dir? Caldrà esperar per un nou fil que pot fer molt de mal als col·laboradors de Sálvame.

Nou comentari