El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Atac despietat d’una extertuliana catalana de ‘Sálvame’: “Cocaïnòmans, psicòpates, desgraciats i misògins”
  • CA

Karmele Marchante va marxar molt enfadada de Sálvame. Farta de les humiliacions que li feien els companys i la direcció, va abandonar el lloc de feina sense acomiadar-se. Des de llavors és a Twitter on es pronuncia sobre les faltes de respecte que segueixen fent-li. Aquest cap de setmana ha esclatat com mai no havia fet en un fill ple d’insults i acusacions molt greus contra Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros, principalment.

“M’acaben d’avisar que el cocaïnòman i el lladre d’Hisenda està parlant de mi en aquella baconera de brossa de Telecinco i que el nan psicòpata no l’ha aturat. Els tinc amenaçats que cantaré si em mencionen. Dos misògins, maltractadors i egòlatres s’atreveixen a mencionar-me? Quin parell de desgraciats sols i abandonats. Un pren alcohol i l’altre pols. L’operat-malalt-etern-assalta-bressols-covard-defraudador i el nan-solitari-psicòpata-malalt-egòlatra que parin de parlar de mi. Ja no els queda pell per estirar-se”, etzibava.

I això només era el principi: “El circ-baconera dels malalts, estafadors i corruptes de ventres de lloguer. No tenen una altra cosa que han de parlar de mi, aquests eunucs castrats? Vaig marxar sense acomiadar-me, treballar allà era un merder de molts camins… Drogues, maltractament, assetjament i misogínia”.

Poc després reconeixia que havia embogit: “He esclatat perquè han mencionat el meu nom en un pantà del que vaig esborrar-me fa tres anys. Són gent dolenta i mentiders dirigits per una direcció sense escrúpols. Jo venia d’un sopar divertit i m’han tallat la digestió i els orgasmes posteriors en parlar de mi en aquest porno-programa. Quin fàstic! Són un rast d’incultes, mentiders i malalts. O pitjor. Marxo a dormir i no parlaré més d’aquesta colla escatològica. He brotat de ràbia perquè dos enterrats en fems han parlat de mi. Començaré a explicar coses. Prepareu-vos”, anuncia en un tuit molt prometedor.

Els seguidors de la catalana s’han quedat amb la boca oberta davant d’aquest reguitzell d’insults i crítiques ferotges. Què més té a dir? Caldrà esperar per un nou fil que pot fer molt de mal als col·laboradors de Sálvame.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa