El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Janeiro, a l’hospital per una baralla amb l’ex
  • CA

Julia Janeiro era captada aquesta setmana a les portes d’un hospital, on havia d’estar en observació més de nou hores. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario hauria patit una petita agressió, segons informava Sálvame, encara que en un principi no es coneixien gaires detalls. Ha estat aquest divendres quan el reporter Kiko Calleja ha revelat què és el que ha passat, un incident molt tèrbol que revela l’infern que estaria vivint la jove: “Julia ha tingut problemes amb el seu ex, Brayan Mejía. Ella mateixa m’explica que el noi volia explicar detalls de la seva relació a televisió i que s’han enfrontat per aquest motiu. Ella em qualifica la relació amb ell com un autèntic infern durant i després”.

El noi hauria estat el causant de les ferides que van portar Julia a l’hospital: “El 4 d’octubre van tenir un intercanvi de paraules molt dur, en el que el noi li diu que anirà a televisió a deixar-la verda i li fa un seguit d’amenaces. La noia va interposar una denúncia contra ell el 29 d’octubre i pocs dies després, el dia 1 de novembre, es va trobar amb ell en una discoteca. Julia estava de festa amb el seu xicot i quan va veure el Brayan van tenir una forta discussió. El noi va esperar-la fora de la discoteca, on va tenir una petita baralla amb el seu nou xicot. Els nois s’estaven empenyent quan Julia va posar-se al mig i va rebre un cop, el que va fer que caigués a terra i que es fes mal. L’endemà va anar a Urgències perquè li fessin una valoració mèdica perquè li feia molt de mal l’espatlla, el colze i un costat del cap”.

Julia Janeiro arriba a l'hospital - Europa Press
Julia Janeiro arriba a l’hospital – Europa Press

La noia no ha volgut confirmar ni desmentir que sigui cert que ha donat tota aquesta informació al col·laborador, però ell assegura que la noia està espantada i que li deixa clar que se sent “perseguida” pel seu ex. Una situació complicada que col·loca la noia a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa