Juan José Ballesta: “Vaig ser paralític durant dos anys”

L'actor ha revelat per primer cop que va patir un infart al fèmur a conseqüència de la seva hiperactivitat

Juan José Ballesta va ser un dels actors més joves en guanyar un premi Goya. La seva carrera cinematogràfica era molt prometedora, així com el seu pas per televisió. Conegut gràcies a El Bola, 7 Vírgenes o Servir y proteger, va interrompre la seva activitat en el món de la interpretació a causa de l’estrés que li generava. Durant aquell lapse de temps hauria acabat els seus estudis i hauria treballat com a paleta o comptable. Finalment, però, decidia tornar a intentar viure com a actor.

Dècades després del seu gran èxit, ha reaparegut de la mà de TVE. Ell ha estat, segurament, un dels concursants revelació de Masterchef Celebrity. Feia molt que no se sabia res sobre ell, el que va tornar a reconciliar l’audiència amb l’actor: “Feia temps que no em sentia tan estimat”, reconeixia Juan José en ser expulsat del reality.

Aquesta setmana ha concedit una entrevista a Lecturas en la qual fa balanç sobre la seva vida i revela quins han estat els moments més complicats. Durant la seva infància patia una hiperactivitat bastant severa que va tenir conseqüències greus: “Era molt i molt nerviós… Tant que em va acabar provocant un infart en el fèmur. Em van haver d’operar i em vaig quedar paralític durant dos anys”.

Juan José Ballesta a 'Masterchef Celebrity'   TVE

Juan José Ballesta a Masterchef Celebrity / TVE

Una història desconeguda fins ara: “Gràcies a una rehabilitació molt forta i molta feina vaig poder tornar a caminar. Ara sí, encara tinc alguna seqüela. Quan plou, per exemple, no puc ni caminar. M’afecten moltíssim els canvis de temps”. 

El jove, de 33 anys, és pare d’un noi de 13: “És per això que no tinc manies a treballar del que sigui. En el cinema, com a obrer… He de donar menjar a la meva família”. Juan José Ballesta ha reaparegut públicament gràcies al programa de cuina i ara espero poder seguir vivint de la televisió. 

Nou comentari