El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Juan Muñoz, penedit, demana perdó a José Mota després dels insults: “Un mal dia i quatre copes”
  • CA

De parelles artístiques que han acabat odiant-se a mort n’hi ha unes quantes. En la majoria dels casos, aquesta enemistat arriba després d’anys d’èxit i diners acumulats… Una sort que també han patit José Mota i Juan Muñoz, els mítics Cruz y Raya. De parella còmica inseparable, a insultar-se públicament en entrevistes.

Amb la boca oberta van quedar-se els seus fans en llegir les incendiàries declaracions de Juan Muñoz a Semana, en les quals acusava el seu excompany de ser “mala persona”, “prepotent” i de moure’s “només per diners”. El va deixar verd, tot assegurant que feia anys que callava però que havia arribat el moment que tothom sabés “com és realment” el còmic.

Juan Muñoz i José Mota, junts a ‘El acabose’ / TVE

Cinc dies després, Juan Muñoz ha publicat un vídeo en el seu perfil de Twitter en el qual fa marxa enrere i demana perdó a José Mota. El còmic català, penedit, assegura que l’entrevista va coincidir amb un dia molt dolent en el qual havia begut: “Vull demanar perdó al meu company José Mota, a la seva família i als amics que tenim en comú per aquestes declaracions tan desafortunades i tan cruels. Són paraules que ell no es mereix i que són causades per l’enfonsament que vaig patir amb la mort de la meva mare. És cert que José i jo últimament no teníem massa relació, però esperava que hagués vingut i m’hagués fet una abraçada. Haver pogut continuar la nostra amistat de sempre”.

“En aquell moment vaig caure en el pitjor, que és beure quatre copes de més. Just en aquell moment, en la primera nit de Nadal sense la meva mare, em va trucar el periodista per preguntar-me com estava i vaig encendre’m d’ira. Vaig començar a dir bajanades que ni José ni la seva família es mereixen. Vaig dir coses que no sento. José m’ha ajudat moltíssim i no es mereix el que he fet. El que he fet no té perdó… Tot va ser producte d’un mal dia acompanyat de quatre copes”, diu visiblement compungit.

Poc després ha estat José Mota qui ha volgut contestar: “Moltes gràcies per les teves disculpes. T’asseguro que tots els anys que hem compartit junts estan molt per sobre de tot això. Una abraçada molt gran“.

No obstant aquestes disculpes públiques, segueix semblant estrany aquest atac sense precedents contra José Mota. Una relació que, malgrat els seus intents, queda clar que no passa pel seu millor moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa