El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
José Mota, destrossat pel seu millor amic: “És mala persona, prepotent i es mou per diners”
  • CA

Juan Muñoz i José Mota formaven una de les parelles còmiques amb més repercussió d’Espanya. Qui no recorda els mítics Cruz y Raya, dos col·legues que van fer riure els teleespectadors durant més d’una dècada. La bona sintonia que transmetien ha quedat molt enrere, per això, tal com Juan ha tret a la llum. Després d’anys de silenci, l’humorista li dedica una duríssima i sorprenent crítica a la revista Semana: “No puc aguantar més. És hora de dir la veritat sobre aquest senyor que es diu José Mota i que és mala persona“.

El detonat que li ha donat ales per revelar la veritat ha estat la manca d’empatia de José Mota: “Ha estat incapaç de dir-me que li sap greu que hagi mort la meva mare. Han estat molts menyspreus i hi ha hagut moltes coses que m’han fet mal. Mai no ha estat amic meu. És molt dur reconèixer això perquè és el padrí del meu fill, però mai no s’ha preocupat d’ell. José és molt prepotent, els diners i la fama el van canviar. Hi ha persones que som vocacionals i n’hi ha d’altres que es mouen pels diners”.

No content amb aquestes impactants declaracions, prossegueix: “Qui es creu que és? Li falta humanitat. Ximple de mi, en un moment de les nostres vides em vaig enganyar a mi mateix creient que tenia en ell a un amic quan mai no ho va ser. Aquesta és la p… realitat. Jo mai no li he fet mal. Han passat 17 anys sense Cruz y Raya, que era un duet que funcionava a la perfecció. Molta gent es pregunta encara per què vam deixar-ho i no sé què contestar”.

Juan Muñoz i José Mota, quan promocionaven els programes de Cruz y Raya / TVE

Juan Muñoz revela que José Mota el té bloquejat al telèfon, el que torna a demostrar que la relació entre ells està trencada: “El seu cor el té a dins del banc. I sí, estic molt dolgut amb ell. M’ha demostrat que és una mala persona i em costa creure que encara tingui amics. Jo vaig conèixer un José Mota amb qui em divertia i ara veig en ell a un home que no conec. La seva actitud m’ha fet molt de mal, la seva prepotència i pujada de to em fan mal”.

D’aquesta manera tan contundent el còmic ha tret a la llum què pensa realment sobre qui fos company seu durant tant de temps. Una bona relació que queda clar que fa temps que va quedar enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa