José Coronado es vacuna i anima tothom a fer-ho: “Un petit efecte secundari o anar-se’n a l’altre barri?”

L'actor ha demanat als mitjans de comunicació que deixin de parlar de rumors sobre les vacunes

La vacunació segueix el seu curs, el que permet que comencem a veure famosos animant els seus seguidors a vacunar-se. Un dels últims a rebre la primera dosi ha estat José Coronado, que ha estat gravat per TVE i La Sexta mentre li subministraven. L’exitós actor espanyol ha volgut aprofitar la presència de les càmeres per demanar a tothom que acudeixi a la cita per vacunar-se i que deixin de tenir por als possibles efectes secundaris de l’AstraZeneca.

“M’he posat la millor, la d’AstraZeneca. Està demostrat que és de les que menys efectes secundaris produeix. Hem de posar-nos la vacuna que ens diguin, hem de confiar en la nostra sanitat perquè és de les millors del món. Totes les vacunes tenen algun efecte secundari! No podem pretendre que sigui rebre la punxada i ja està. Crec que és de sentit comú que els riscos són tan mínims en comparació als beneficis que ho aconseguirem. Un petit efecte secundari o marxar a l’altre barri? No hem de dubtar”, assegurava l’actor.

I d’aquí, a dirigir-se directament als informatius i mitjans de comunicació: “El que hem de fer és deixar d’elucubrar, de compartir notícies falses i rumors. Jo animo tothom a venir, però sou vosaltres, els mitjans de comunicació, els que heu d’animar i deixar de parlar dels enganys

Unes declaracions molt aplaudides, així com les seves imatges rebent la vacuna sense por ni dubtes.

Nou comentari