José Coronado, sense filtres: problemes de salut i quants diners té al banc

L'actor ha concedit una entrevista molt sincera a 'La Resistencia'

Aquest dimarts José Coronado ha visitat La Resistencia de David Broncano per primer cop. L’actor volia promocionar la seva participació a Audible, encara que al final no van parlar gaire d’aquest projecte. L’entrevista va començar bé, amb elogis mútus: “Estic feliç perquè he vingut al teu programa, tío, que ets el p… ídol de la meva filla”. L’exitós actor espanyol es va mostrar simpàtic i divertit, també sincer pel que fa a les preguntes més íntimes del presentador.

Com en totes les entrevistes, David Broncano va interessar-se per l’economia i les relacions sexuals de l’entrevistat. El resultat? Ningú no s’esperava que José Coronado respongués d’una manera tan transparent. L’actor va confessar quants diners té al banc: “Tinc prou com per no viure atabalat, més de 100.000 i menys de 200.000 €. Fa 40 anys que treballo…”.

I pel que fa a la seva vida íntima? El presentador li va preguntar directament quantes vegades ho havia fet durant l’últim mes. Coronado va optar per respondre amb humor: “I tu m’ho preguntes, David, què vam fer el diumenge? Sóc una màquina i perdo el control ja”.

José Coronado també va voler fer referència al gran ensurt que va patir ara fa tres anys, quan va patir un infart: “Vaig tenir la sort que em van agafar a temps. Em va començar a fer mal el cap i no sé què més i em van agafar. Em va fer molt de mal sobretot a la mandíbula, un dolor immens. A més a més del mal de pit… Vaig anar al metge i em van tenir allà quatre o cinc dies després d’operar-me”.

Completament recuperat, però, l’actor continua amb l’agenda plena d’estrenes i nous projectes. 

Nou comentari