El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier humilia una companya en un enfrontament lleig
  • CA

El Sábado Deluxe d’aquesta setmana ha tractat en profunditat, com era d’esperar, la separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno. Als platós de televisió no es parla d’una altra cosa, especialment des que es filtrés que el culpable de la ruptura seria ell per haver estat infidel a la dona amb una reportera de Telecinco. Fonts properes a la dissenyadora asseguren que està destrossada “i molt nerviosa”, ja que tem que siguin veritat totes les informacions sobre les banyes del marit. Per tal de conèixer més en detall què pensa Olga, han entrevistat a Marta López. La col·laboradora de Sálvame sempre ha dit públicament que es considera amiga d’ella i que, de fet, tenen confiança. És per això que ha sobtat que reconegués que no tenia ni idea del divorci, ja que això demostra que tan íntimes no són. Sigui com sigui, l’han omplert a preguntes sobre el tema mentre la resta de tertulians deixaven caure que Olga seria coneixedora de totes les infidelitats. Marta, enfadada per les crítiques cap a l’amiga, esclatava: “Llavors l’Olga és ximple i no té personalitat?”.

Jorge Javier Vázquez era l’encarregat de parar els peus a la companya: “Marta, de debò que és molt difícil parlar amb una persona com tu d’aquestes que responen amb arguments tan simples. No hem dit que l’Olga sigui ximple, filla. No pots ser tan ridícula! Qui ha dit que sigui ximple? A més a més, no menteixis. No t’ha explicat res dels problemes amb el marit perquè no confia en tu”, etzibava molt molest amb l’actitud de Marta.

Marta López, humiliada en directe al Deluxe / Telecinco

Més endavant, la col·laboradora afirmava que tenia una informació que no sabia si dir o no. En preguntar-li per què dubtava, ella atacava el presentador: “Em fa por que algú se senti malament o que Jorge em torni a donar una clatellada com la d’abans”. I d’aquí, a un altre enfrontament en directe molt lleig: “Tots els teus arguments són ridículs i molt simples. Segueixo afirmant el mateix, Marta”, deia el presentador català. Una humiliació pública que ha enfadat a bona part dels teleespectadors, que estan farts que es faltin al respecte d’aquesta manera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: PanPa a octubre 25, 2021 | 23:10
    PanPa octubre 25, 2021 | 23:10
    Quina tristor! He perdut la gana. Vaig a fer-me una mica de cansaladeta a la planxa...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa