El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier retreu a Àngels Barceló la humiliació dels Ondas: “Em vas fer molt de mal”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha volgut opinar sobre la marxa de Pablo Iglesias en el tempestuós debat electoral de la Cadena Ser. Ho ha fet en una columna de Lecturas que aprofita per carregar contra la política de Vox: “Em vaig quedar consternat amb les imatges del frustrat debat a la SER. M’inquieta veure aquella Rocío Monasterio amb els seus artificis nauseabunds, impròpies d’una persona demòcrata. El pitjor no és que Monsterio exhibeixi sense pudor les seves maneres repugnats. El terrible és que hi hagi gent que li doni suport. No podem permetre que l’odi s’instal·li a la Comunitat de Madrid. De nosaltres depèn”.

A més a més, el català també reflexiona sobre la seva relació amb la presentadora Àngels Barceló. Cal recordar que la locutora va negar-se a entregar el premi Ondas a millor presentador a Jorge Javier el 2009 i van haver de substituir-la: “M’impacta veure la Barceló desencaixada davant d’un aldarull tan viscós. Aquella nit, somio amb ella. En el somni me la trobo asseguda a terra, entre les bambolines del que pot ser un plató de televisió. Em dirigeixo a ella i li recordo la seva desaparició de l’escenari dels Ondas quan li tocava entregar-me el meu premi. I llavors ella em diu: “Et vam fer mal, oi?” I jo li contesto que sí, que me’l van fer. Em van humiliar. I que no m’ho esperava d’ella perquè li vaig recordar que quan coincidíem a maquillatge de Telecinco parlàvem i fins i tot rèiem”.

Jorge Javier se sincera en una entrevista a Mtmad

I afegeix: “Sento que en el somni mantinc aquesta conversa que tenia pendent amb ella i sóc capaç de tancar aquesta història que onze anys després em seguia fent mal. Ja no. Em desperto amb una estranya sensació de pau, d’alleugeriment. A la Barceló li importarà ben poc, però jo sento que m’he reconciliat amb ella. I sento també que hagi de passar per situacions tan menyspreables com la de divendres. La política no és això. Això només comporta a la decepció i a l’amargura”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa