El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi González revela per què ha desaparegut de Telecinco
  • CA

El presentador català Jordi González ha donat resposta a una de les preguntes que més repetien els seus seguidors. Ha estat estrella indiscutible de les darreres temporades de Telecinco, però últimament no se’l veu a televisió gairebé mai. L’han apartat dels realities més cotitzats i tampoc no li han ofert cap programa propi. La seva última feina va ser fa uns mesos al capdavant de Secret Story, un reality en el que va rebre moltíssimes crítiques perquè es despistava i cometia moltes errades. A partir de llavors va començar a parlar-se molt d’un possible acomiadament, el que ell ha negat en assegurar que continua contractat per Mediaset. Llavors què està fent? Finalment, ha fet un pas endavant per restar credibilitat a les especulacions: “La resposta a aquesta pregunta que m’arriba de tantes parts no pot ser més senzilla. M’he pres l’any sabàtic que feia tant de temps que desitjava. Qui pugui fer-ho, que no ho dubti. Va molt bé“.

Això explica per què el seu perfil d’Instagram va ple de fotografies d’ell a l’altra punta del món. No fa més que viatjar, darrerament, sobretot pel continent sud-americà. El passat 2 de febrer va publicar una fotografia des d’una de les platges més maques de Colòmbia, país en el que continuava 10 dies després tenint en compte que va compartir un parell d’imatges més des d’allà.

Jordi González gaudeix d’unes vacances per Colòmbia | Instagram

El presentador té una casa a Brasil, la que estaria fent servir com a base d’operacions durant aquestes primeres setmanes lliures. De moment no queda clar quan va començar realment aquesta aturada de la feina, però se suposa que seria poc després d’acabar la seva participació a Secret Story el mes passat. Caldrà esperar per saber quan torna i amb quin projecte, ja que estar apartat de televisió tants mesos pot arribar a ser molt perjudicial en la seva carrera. Ell confia que acabi passant tot el contrari, que li serveixi de respir perquè els ànims es calmin i els teleespectadors abandonin la campanya que havien iniciat contra ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa