Jordi González perd els papers i escridassa els companys en directe

Telecinco ha castigat Jordi González després de les innumerables crítiques que ha rebut durant els debats de Secret Story. El presentador català no estarà al capdavant de les gales de la següent temporada, així com tampoc no ho farà Jorge Javier Vázquez. La cadena vol canviar els presentadors al capdavant per intentar millorar l’audiència d’un reality nou que no els ha aportat molts beneficis. Aquest ha estat l’últim diumenge en el que hem pogut veure a Jordi, ja que dijous arriba l’última gala del concurs. El comiat del català no ha estat fàcil, per això, ja que ha acabat perdent els nervis una vegada més. Els col·laboradors del programa no l’han ajudat, tenint en compte que l’han forçat a intervenir i demanar que es respectessin entre ells un parell de vegades. La tensió anava incrementant-se i, finalment, Jordi González perdia els papers i acabava esclatant en directe de males maneres.

Tot començava quan alba Carrillo, Gianmarco i Cynthia iniciaven una discussió molt forta en la que no es deixaven parlar. El presentador demanava pau i en veure que no li feien cas, acabava escridassant-los: “Com ho he de dir? Estic a punt de demanar l’expulsió de plató d’aquesta gent que no respecte res ni a ningú”, deia entre crits i molt mala llet. Aquesta reacció no servia de gaire, però, ja que poc després tornava a donar-se una situació similar. Jordi, visiblement molest, retreia als companys que li posessin tan difícil: “És surrealista que segueixi parlant com si no passés res. Creieu que és fàcil fer això? Aquells que no us deixeu parlar, no cobrareu avui. Si us plau, prou”.

Jordi González perd els nervis en directe i mostra la seva pitjor cara / Telecinco

Els concursants notaven aquest malestar i optaven per quedar-se callats. Ell, per la seva banda, es veia forçat a interrogar-los per aconseguir que diguessin alguna cosa: “Per què avui no voleu parlar amb mi?“, acabava preguntat amb una clara desesperació. Un últim programa que torna a evidenciar els problemes de Jordi González per controlar els col·laboradors i per dirigir el debat del reality. El seu comiat no ha estat gens agradable, això queda clar. Ara caldrà esperar per veure si Telecinco li dona una altra oportunitat més endavant.

Nou comentari