El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco castiga Jordi González i el deixa sense programa
  • CA

Jordi González està rebent per totes bandes des que s’estrenés Secret Story. El presentador català està al capdavant del reality en la gala del debat, la que acaba sent notícia per les pífies que encadena setmana rere setmana. S’equivoca amb els noms dels concursants, dona pas a vídeos abans de temps, s’acomiada dels teleespectadors quan encara queda programa, ofereix informació errònia sobre les nominacions… i tot això enfada a una part de l’audiència que ha començat a demanar que el facin fora. Troben que està més despistat de l’habitual i consideren que és perquè no hi posa ganes. Com era d’esperar, Telecinco ha acabat reaccionant a aquests comentaris negatius. I què ha fet? Castigar-lo i treure’l del prime time una nit.

En comptes d’emetre la gala d’aquest diumenge, la cadena ha decidit estrenar el primer capítol del documental Dolores, La verdad sobre el caso Wanninkof. Es tracta del reportatge de Toñi Moreno en el que Dolores Vázquez dona la seva versió 20 anys després que es cometés un crim que va commocionar la societat. Telecinco té totes les nits ocupades, però precisament ha decidit sacrificar el debat de Jordi González. No és casual, però, tenint en compte que és una de les seves franges més baixes d’audiència.

Toñi Moreno promociona l’estrena del documental / Instagram

No són temps bons per a la cadena, que no aconsegueix triomfar gaire amb cap de les seves propostes. La nova temporada de La isla de las tentaciones és líder però no per una gran diferència, Secret Story no ha enganxat i Ya son las ocho segueix per darrere de Pasapalabra. Encara no està confirmat si el debat de Secret Story s’emetrà després d’aquesta emissió (ja en plena matinada) o si se suspèn definitivament. La cadena no s’ha pronunciat al respecte, així que caldrà esperar per veure si el càstig de Jordi González dura molt de temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa