Acomiaden Jorge Javier d’una de les seves feines més estables

Carlos Sobera ha guanyat la partida a Jorge Javier Vázquez. Els directius de Mediaset estan contentíssims amb ell i han volgut premiar-lo amb una bona notícia. L’any vinent estrenaran un reality nou que estan començant a preparar i que tindrà al capdavant a Carlos Sobera, tota una sorpresa que filtra Yotele. Fins ara sempre era el català l’encarregat de presentar les apostes de la cadena, el que no farà en aquesta ocasió. Ara serà el seu company basc qui conduirà les gales dels dijous, les més importants perquè és quan se celebren les expulsions i nominacions.

I què se sap fins ara sobre aquest nou programa? El mitjà assegura que volen crear una mena de continuació de Secret Story. Ara bé, intentaran fer-ne una de millorada per intentar que l’audiència pugi. Al canvi de presentador s’han de sumar més novetats, entre les que destaca que vulguin que els concursants passin a ser anònims. Aquest estiu tindrien previst organitzar un càsting online en el que podran seleccionar els perfils més cridaners per tornar a cridar l’atenció dels teleespectadors que estan farts dels realities amb els famosos de torn.

Cal destacar que el format de Secret Story sempre havia lligat internacionalment a personatges desconeguts, una característica que Telecinco havia canviat en creure que interessaria més conèixer els secrets de personatges coneguts per l’audiència. Sigui com sigui, passar a donar protagonisme a persones anònimes pot arribar a crear noves estrelles televisives que renovin una plantilla massa vista que comença a cansar.

Jorge Javier Vázquez rep males notícies / Telecinco

Cap dels dos presentadors s’ha pronunciat sobre aquesta última hora sobre el seu futur, el que s’entén tenint en compte que Jorge Javier cada vegada està menys lligat a la televisió. Darrerament, està intentant guanyar-se la vida també fora del món audiovisual, concretament amb una obra de teatre que l’està fent guanyar diners i fama entre altre tipus d’espectadors. Caldrà veure si fa d’aquesta afició una feina més estable del que ho era fins ara.

Comentaris

  Anònim Desembre 17, 2021 | 20:52
  Ya era tiempo que se hicieran cambios, la monotonía traé como consecuencia el aburrimiento.
  Sultana Asenova Vergilova Desembre 18, 2021 | 08:43
  Que pena, me gustan los dos pero el que da alegría con sus risas y bromas es Jorge Javier, en las galas siempre te hace reír, a mí personalmente me gusta mucho como presentador y su forma de ser. 🤗
   Roser Desembre 18, 2021 | 18:21
   Es veritat, com en Jorge Javier, no ningú més. En sobera no m'ha agrada està pasat de moda es antiguo.
   Roser. Cat Desembre 18, 2021 | 18:22
   Es veritat, com en Jorge Javier, no ningú més. En sobera no m'ha agrada està pasat de moda es antiguo.
   Anònim Desembre 18, 2021 | 18:23
   Es veritat, com en Jorge Javier, no ningú més. En sobera no m'ha agrada està pasat de moda es antiguo.
  Anònim Desembre 18, 2021 | 08:53
  Por mí como si desaparece para siempre éste pequeño dictador, impresentable, misógino
   Carolina Desembre 18, 2021 | 18:08
   La veritat q últimament sestabe passant, es mostraba molt grulle i molt desprecistiu i bastan prepotent i amb aquests vida s'ha de tindre una mica més d'humilitat, sincerament em sap greu, però a veure si així aprent
  Lupe Desembre 18, 2021 | 09:07
  Qué lo retiren para siempre,cansa mucho ya ,Se cree lo más,Que su palabra es leí. Antes me gustaba ya no. Mientras él y otros sigan en Telecinco no pienso verlo.👋
   María jesus Desembre 18, 2021 | 15:39
   Pues a mí programa de televisión no me gusta mucho últimamente nada , pero el presentador Jorge Javier me gusta como persona vale mucho
  Anònim Desembre 18, 2021 | 15:38
  Al que mes sobra a Sálvame es Quico Matamoros es un machistas y mal educado
  Maurici sanmarti Desembre 18, 2021 | 17:47
  Es en mols casos un presentador dictador impresentable. Antigament, a mi m'agradaba, però ara s'a tornar un prepotent dessagradable. Carlos sobera com exemple, i d'altres presentadors que li donen moltes voltes, Com a mínim amb educació i respecte cap als entrevistats, concursants i teleespectadors. Jo sóc dels que a deixat de mirar programes on ell es presentador. Seguiu així TV5. Seguireu perden audiència a patadas, i més am els TONGOS que es veuen últimament en aquesta televisió. Arreveure nois, nian moltes altres cadenas de TV. on pasar bé el rato.
   Anónimo Desembre 19, 2021 | 12:22
   Totalmente de acuerdo con todo. Es una vergüenza que se premien según que comportamientos y más que encima ganen. Lo que me lleva a pensar que los votos no son realmente limpios o peor aún que hay un nivel muy bajo de intelecto
  Roser Desembre 18, 2021 | 18:32
  Jorge Javier es millor presentedor, només falla quan defensa al viejo matamoros i al rata mora. Sobera esta pasat de moda.
  Anònim Desembre 18, 2021 | 20:35
  A mi me da lo mismo quien lo presente. Lo que me gustaría saber es que notario da fe de las llamadas para salvar o expulsar a los participantes.
  Anónimo Desembre 19, 2021 | 12:28
  Es vergonzoso lo que tenemos que ver en televisión dejan mucho que desear este tipo de concursos, alegrarse y recrearse en lo peor de la gente, el morbo, permitir algo tan serio cómo es el vuling , me parece muy triste dónde estamos llegando. Ya podrían volver concursos cómo los de antes basados en el respeto, diversión sana.

Nou comentari