El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Campanya contra Jordi González per haver insultat greument l’audiència
  • CA

Jordi González ha estat un dels protagonistes de Secret Story… en el mal sentit. El presentador català s’encarregava de posar-se al capdavant dels debats de diumenge, el que va ser molt comentat per culpa de la seva manera de presentar. Als errors i badades se sumava un mal caràcter que es reflectia en els retrets que deixava anar als companys de plató. Tot això ha fet que sigui molt criticat al llarg d’aquests mesos d’emissió, un clima de tensió que ha fet que acabés esclatant en directe.

Tot començava amb un consell de Jordi González a una de les finalistes, la que està rebent comentaris negatius. Ell està acostumat a fer-ho, el que li donava ales per deixar anar una reflexió: “Aquest programa ha estat lapidat i injuriat absoltament per moltíssima gent, però no per la majoria. Han insultat a l’equip de realització, al de direcció, al de producció, a vosaltres, al públic, als presentadors… Hom arriba a pensar per a qui fem televisió? Per a gent que ha estat educat en un estable? Ara bé, has de viure amb això i no fer cas a set persones que no representen a dos milions”, etzibava.

Com era d’esperar, molts teleespectadors s’han sentit ofesos davant d’aquestes paraules del presentador català i han tornat a deixar-lo verd públicament. A Twitter s’han llegit missatges com: “Els dels estables no som ximples i no ens agrada que ens enganyin”, “Jordi, jo no m’he criat en un estable per haver criticat moltes coses que el programa ha fet malament. Una mica de respecte per a la poca audiència que generes” o “Estimat Jordi González, si no hi hagués favoritismes, potser l’audiència us diria coses maques. Però si manipuleu, no espereu que us enviem flors”.

El pas de Jordi González pel reality de Telecinco ha acabat, ja que la cadena ha confirmat que l’any vinent tindrà substitut. Això vol dir que, de moment, el català es queda sense programa enmig d’un moment professional complicat en el que l’estan deixant verd dia rere dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa