El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fúria contra Jordi González, que torna a fer el ridícul en directe
  • CA

Jordi González no es troba en el seu millor moment com a presentador. Des que s’ha posat al capdavant de Secret Story, el nou reality de Telecinco, que els teleespectadors es fixen en un error seu rere un altre. Les gales s’han convertit en l’oportunitat perfecta per a molts de carregar contra ell i destacar que ha perdut la forma i que ara deixa molt a desitjar. En el debat d’aquest diumenge, les seves equivocacions han estat tan constants i evidents que ell mateix se n’ha adonat… fins al punt de veure’s forçat a demanar perdó en directe.

El presentador català ha encadenat uns quants errors seguits, uns lapsus que arriben només una setmana després que demanés disculpes als concursants per informar malament sobre les nominacions. En aquest cas, els problemes han estat diversos. En primer lloc, ordenava que es posessin tots dempeus excepte els tres nominats i, poc després, s’adonava que ho havia dit malament. Va rectificar immediatament, però no trigava massa en tornar a ficar la pota. Com? Equivocant-se de nom: “Es posen darrere de Sandra, veig… Ai, no, Cristina! És complicat des d’aquí poder dir-ho. Val, doncs passeu darrere de Sandra”, deia abans que els propis concursants el corregissin: “Que no és la Sandra! És la Isabel”.

I d’aquí, a tornar a confondre’s més endavant quan els concursants interpretaven el conte de Caputxeta vermella i el presentador es dirigia al que s’havia disfressat de llop com a “lleó”. Ells mateixos reien i tornaven a dir-li al Jordi que s’havia equivocat, el que encenia els ànims a Twitter. Molts no entenen què li està passant al presentador, que no fa més que confondre’s. Cada setmana és una cosa, uns errors que cada vegada criden més l’atenció de l’audiència. No li perdonen que segueixi les gales tan distret, el que relacionen amb una poca professionalitat que els hi dona ales per criticar-lo de manera molt cruel. Ell encara no s’ha pronunciat al respecte i opta per anar demanant perdó després de cada equivocació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa