El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi González fica la pota i el deixen verd: “Pèssim i insuportable”
  • CA

Jordi González ha tornat a fer-la grossa en l’últim programa de Secret Story. El presentador català encadena uns quants errors, el que ha envoltat el reality de comentaris negatius a les xarxes. Si la setmana passada els criticaven per haver mostrat uns resultats dels percentatges de votació erronis, ara torna a ser precisament aquest tema el que ha enfadat als teleespectadors. Jordi comunicava que els resultats deixaven al descobert que un dels nominats tenia tres quartes parts dels vots: “Cynthia, tu vas ser la més votada pels teus companys. Què creus que vol dir això? Creus que és just?”, deia tot donant per fet que ella era la més odiada.

El problema era que això era mentida, ja que la més votada havia estat Sandra Pica amb 14 vots mentre que Cynthia es quedava en 10. Per tant, el presentador comunicava una dada equivocada i que, de fet, era completament al revés: “Per què a Secret Story es dona informació falsa als concursants? La més votada pels seus companys va ser Sandra, però Jordi els hi ha dit que va ser Cynthia. És necessària una rectificació a la casa”. Una rectificació que demanaven per evitar que aquesta informació desestabilitzi els habitants de la casa en pensar que algú podria haver mentit a l’hora de revelar els noms dels seus nominats.

I dit i fet, ja que el presentador va acabar reconeixent que s’havien equivocat i va rectificar en directe després d’una pausa publicitària: “L’hem cagat. Disculpes i gràcies als seguidors per l’apunt”, deia. Va demanar perdó als concursants i també a l’audiència, que omplia Twitter de missatges crítics amb el Jordi González i amb els que deixaven caure que se sentien enganyats: “Presentador pèssim, Jordi González”, “Quina persona amb més poca gràcia, avorreix a les ovelles”, “Quan votem per acomiadar per sempre el Jordi? És insuportable”, deien alguns.

El programa no està aconseguint bones crítiques i tampoc una audiència gaire alta, tenint en compte que aquest diumenge han tornat a quedar en segona posició. No agrada i tampoc no ajuda que cada setmana tinguin alguna pifiada. El paper del Jordi no està rebent aplaudiments, precisament, així que caldrà veure com actua Telecinco per evitar un fracàs estrepitós en les seves emissions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa