El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Borbons, indignats amb les especulacions sobre l’estat de salut de Joan Carles: “Està perfectament bé”
  • CA

L’aniversari d’enguany de Joan Carles de Borbó ha estat marcat per la filtració d’una fotografia en la qual se’l veu amb dificultats per caminar. Agafat pel braç de dos guardaespatlles, l’emèrit apareix en un estat físic molt deteriorat. Molts han volgut comentar-ho, així com la visita de la seva filla. Elena segueix sent l’únic membre de la família que li mostra una mínima estima, el que el deixa més sol que un mussol.

Jaime Peñafiel ha destacat aquesta setmana que preocupa l’estat de salut de l’antic monarca, ja que consideren que és “delicat“. Un diagnòstic que no comparteixen fonts properes a Joan Carles, segons El Confidencial Digital. De fet, hauria indignat molt que es doni per fet l’empitjorament de la seva salut: “L’emèrit afirma que la foto ofereix una imatge distorsionada sobre el seu vertader estat físic. Recorda que va ser operat el 2018 del genoll i que en el moment de la fotografia estava caminant sobre un terra de fusta inestable. Que és per això que va preferir ajudar-se dels guardaespatlles en comptes d’agafar el bastó”.

“L’entorn més pròxim a Joan Carles, entre ells la seva filla Elena, confirma que gaudeix de bona salut i que el pare no entén l’interès dels mitjans espanyols per difondre que es troba malament”, afegeixen. “El meu pare està perfectament”, hauria dit la Infanta.

Joan Carles, captat a Abu Dhabi - Telecinco
Joan Carles, captat a Abu Dhabi / Telecinco

Unes informacions que treuen a la llum el malestar dels Borbons per les especulacions que els envolten, un problema més a afegir a la llarga llista que arrosseguen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa