El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El periodista Javier Ruiz denuncia haver rebut amenaces i insults des que va criticar els ‘youtubers’

graph –>

Els youtubers estan al punt de mira des que es filtrés que El Rubius paga els impostos a Andorra per estalviar-se uns quants milers d’euros. Una evasió d’impostos que ha generat un debat al voltant d’aquests personatges de la xarxa, els que facturen milers d’euros gràcies als seus vídeos. Són molts els periodistes que s’han aventurat a criticar-los obertament en els seus programes, com és el cas de Javier Ruiz. El col·laborador de Cuatro al día va mantenir un fort enfrontament amb un dels youtubers amb més seguidors, Wall Street Wolverine, el que ha tingut conseqüències.

Ho ha explicat a Ya es mediodía: “Menteixen, roben i insulten a tots aquells que no pensen igual que ells. Des que vaig tenir la conversa amb aquell youtuber que he rebut amenaces, insults, menyspreus i tons que són absolutament injustificables. Tot, de part de nois que moltes vegades són menors d’edat. Això no es resol així. I després, a més a més, enverinen l’aigua i diuen coses que són mentides”.

“Estan mentint a Internet, estan difamant a la gent que no pensem igual que ells i ens posen una diana al pit perquè hi hagi gent que em digui que sap on visc i que he d’anar amb compte. Si jo tingués 15 o 17 anys, em pensaria a qui seguir i quin discurs vull tenir de gran. Aquest és un comportament intolerable”, etzibava el periodista.

Javier Ruiz entrevista un youtuber espanyol amb residència a Andorra / Cuatro

Assegura que els youtubers s’han unit en una campanya contra els periodistes que els ataquen: “Nodreixen la seva popularitat a costa nostra. Doncs mira, feu-vos-ho mirar perquè si amb els impostos t’estan robant… Feu-vos-ho mirar. Pagareu menys quan marxeu, però gent que cobra menys que vosaltres haurà de pagar més”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa