El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Torres relata com li van diagnosticar el càncer de pulmó: “No m’ho esperava”
  • CA

L’actriu Isabel Torres -protagonista de la sèrie sobre la Veneno- va fer públic fa una setmana que patia un càncer terminal, i que els metges li havien donat dos mesos de vida. I ha estat aquest dissabte quan l’actriu ha decidit donar una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’ i explicar com se sent actualment i com va ser el moment en què li van diagnosticar la malaltia. Isabel ha relatat que la pitjor de les notícies la va rebre durant el rodatge de ‘Veneno’. Va ser llavors quan li van comunicar que tenia càncer i ella assegura que “va ser un cop terrible”: “No m’ho esperava”, ha apuntat l’actriu.

Isabel Torres relatava com va començar a adonar-se que alguna cosa no anava bé: “Jo estava en ple rodatge de la sèrie i tenia un dolor”, relatava l’actriu, qui va declarar en el programa de Telecinco que Els Javis es van bolcar en tot moment amb ella. En veure que aquest dolor no remetia,va viatjar a Canàries per a fer-se unes proves “i van veure que tenia el pulmó blanc”: “L’escàner va determinar que tenia càncer de pulmó. L’entrada de la malaltia a la meva vida va ser un gerro d’aigua freda”, assegurava l’actriu.

María Patiño i Isabel Torres | Telecinco

Malgrat el dur cop, l’actriu no va voler parar i va lluitar amb totes les seves forces: “Quan m’ho van dir, no sabia si morir-me, plorar o tirar-me en un sofà”, declarava. No obstant això, lluny d’enfonsar-se, va seguir cap endavant per a rodar la que era la sèrie de la seva vida: “Vaig dir que seguiria fins al final, encara que fos l’últim que fes”.

En la seva entrevista a ‘Sábado Deluxe’, Isabel Torres va parlar també de com afronta la mort: “A la mort se la mira de cares i espanta. El dia que vingui estaré totalment preparada per a marxar tranquil·lament”, afirmava la protagonista de ‘Veneno’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa