El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusacions greus cap a Isabel Rábago: assetjament i amenaces de mort
  • CA

Miguel Frigenti i Isabel Rábago s’han dit de tot en l’últim programa de Secret Story. Els companys de concurs s’han discutit després d’una acusació de la periodista del cor: “Si estic jo aquí, no permetré que facis plorar a ningú, m’has creat molta impotència. Si algú ha dit que jo vaig tenir alguna cosa a veure amb l’acomiadament de Miguel a Ya es mediodía que m’ho digui a la cara. Jo vaig haver de suportar que aquest senyor digués que se sentia maltractat”. Frigenti no ha callat i ha reconegut que és cert que no li agradava com li parlava: “Tu em cridaves i m’atacaves. Has estat molt dolenta amb mi! M’has fet molt de mal… Fa un p… any que callo“.

Isabel Rábago és conscient que aquesta acusació pot fer mal a la seva reputació, per la qual cosa ha demanat a la productora que aclareixi quin paper va tenir ella en el comiat de Miguel Frigenti. Poc després començava a plorar i reconeixia que ha travessat una època molt complicada: “Aquí em sento lliure i molt segura. No vull donar explicacions d’on sóc perquè una persona em té amenaçada de mort“. Sé que els meus companys de feina saben que jo no vaig tenir res a veure i vull que m’avalin davant aquestes acusacions, perquè és molt greu el que està dient aquest home de mi”.

Isabel Rábago i Miguel Frigenti es diuen de tot en directe / Telecinco

La periodista ha quedat en molt mal lloc, tenint en compte que el seu excompany ha deixat caure que va patir assetjament per part d’Isabel i que finalment va ser acomiadament perquè ella hauria fet l’impossible perquè el fessin fora. Amb tot això queda clar que la relació entre ells no és bona i que haver coincidit en aquest reality no farà que solucionin les coses entre ells, més aviat tot el contrari. Cada cop hi ha més tensió i la resta de concursants tampoc no ajuden, tenint en compte que tots estan criticant a Miguel Frigenti i acusant-lo de crear mal rotllo en la convivència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa