El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor la mare d’Isabel Pantoja als 90 anys
  • CA

Ana María Martín, mare d’Isabel Pantoja, ha mort aquest matí als 90 anys després d’uns dies ingressada a l’hospital. Patia una malaltia degenerativa des de feia uns quants anys, el que va provocar que pràcticament no pogués sortir de casa. La cantant no s’ha separat d’ella en cap moment, especialment aquests últims dies en els que s’ha convertit en la seva ombra. Els mitjans sempre van referir-se a ella com doña Ana, la protectora i la protegida d’Isabel Pantoja. Sempre ha sentit passió cap a ella, el que ha deixat clar en innumerables ocasions.

Avui la seva família plora la mort que ha anunciat La Vanguardia després de dies d’especulació sobre el seu estat de salut real. Només fa un parell de dies que els metges li havien donat l’alta, el que ara se sap que va ser perquè pogués morir en pau a casa amb els seus fills Isabel i Agustín Pantoja. Doña Ana sempre ha estat al costat de la filla en els seus moments més durs, també en aquest últim any en el que Isabel no ha parlat amb cap dels seus dos fills. Els fans de Kiko Rivera i Isa Pantoja desitgen que aquesta pèrdua pugui servir, almenys, per unir una mica més la família. Cap dels dos encara no s’ha pronunciat al respecte, però Isa havia revelat en l’últim programa d’Ana Rosa que la mare ni tan sols els havia trucat per informar-los de l’ingrés hospitalari de l’àvia. És d’esperar que sí que ho hagi fet per notificar la mort de l’àvia, la que pot derivar en la primera trobada de mare i fills després de molts mesos sense veure’s ni parlar-se.

Isabel Pantoja plora a televisió / Telecinco

Aquests dies Kiko Rivera es troba a les Illes Canàries, lloc de celebració de la boda de la seva cosina Anabel Pantoja. La mort de l’àvia pot provocar la cancel·lació de la cerimònia, tenint en compte que avui, en principi, haurien de traslladar-se tots cap a Andalusia per assistir a l’últim adeu de la matriarca dels Pantoja. No està confirmada l’assistència de Kiko i Isa al funeral, però de ben segur que totes les revistes i programes del cor es traslladen fins allà per saber l’última hora d’aquesta situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa