Isabel Pantoja, tancada a l’hospital sense parlar amb ningú

La cantant no se separa ni un segon de la seva mare, ingressada en estat greu, i tampoc no agafa el telèfon dels seus familiars

L’ingrés hospitalari de la mare d’Isabel Pantoja té tota la família molt preocupada. La senyora Ana, de 90 anys, està ingressada en estat crític i els metges temen per la seva vida segons s’ha filtrat a Sálvame. La cantant no se separa del seu costat, fins al punt que diversos familiars estan intentant que surti uns minuts per dutxar-se i descansar i ella s’estaria negant. L’alarma és evident i el desenllaç podria ser fatal. Així s’ho ensuma Raquel Bollo, amiga íntima de la família. En unes declaracions a Lecturas, deixa clar que Isabel no vol saber res de ningú en aquests moments i que no deixa que res la distregui d’estar al costat de la mare: “Truco als telèfons de casa i ningú no me l’agafa, així com Isabel tampoc no m’agafa el mòbil. Entenc que ara mateix només té ulls per la mare i que no vol parlar per telèfon, però la truco per saber com està la mare… Els seus fills estan enfadats i preocupats perquè tampoc no parla amb ells sobre l’estat de l’àvia. Espero saber alguna cosa aviat”.

Kiko Rivera deia fa uns dies que mai no perdonarà a la seva mare que no l’hagi avisat de l’ingrés de l’àvia i que no l’estigui informant sobre el seu estat. Mare i fill no es parlen des de fa un any, però considera que la situació és prou per deixar enrere momentàniament la seva guerra. Isabel tampoc no està comentant res a la seva filla Chabelita, amb qui en principi no té cap problema. Els germans Pantoja estan preocupats, així com la seva cosina Anabel Pantoja. Queden pocs dies per la seva boda i no ajuda que no sàpiga res de l’evolució de la seva àvia.

Isabel Pantoja, molt emocionada a Telecinco
Isabel Pantoja, molt emocionada a Telecinco

Isabel Pantoja ha decidit refugiar-se a dins de l’habitació d’hospital de la mare i no vol parlar amb ningú ni tan sols per desfogar-se en uns moments tan durs. Un silenci que no pensa abandonar, almenys, fins que la situació de la mare no canviï.

Nou comentari