El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco acomiada Isabel Pantoja, amb deutes i ara sense feina
  • CA

Isabel Pantoja s’ha quedat sense feina. Telecinco va oferir-li un contracte ben sucós a canvi que participés a Supervivientes, el que va acceptar en una època en la que necessitava els diners. La cadena li va pagar una autèntica barbaritat, per la qual cosa van adonar-se que necessitaven seguir aprofitant-se de l’expectació mediàtica que generava. Què van fer? Fitxar-la com a jurat d’Idol Kids i de Top Star. Aquest últim va ser cancel·lat per mala audiència, però sembla que han volgut tornar a apostar pel concurs de nens petits. La diferència és que en aquesta segona edició, no comptaran amb Isabel entre el jurat. Mediaset hauria decidit prescindir d’ella i no hauria renovat el seu contracte, el que la deixa sense feina a televisió segons informa Yo Tele.

No és una bona notícia per a la cantant, que deu un munt de diners a Hisenda i també a amics que van prestar-li diners quan van imputar-la en la trama de corrupció de Juan Muñoz. Actualment està ofegada pels deutes, una preocupació que se suma als problemes amb els seus fills. Precisament sobre aquest tema s’ha parlat molt aquests últims dies, ja que Isa Pantoja ha reconegut públicament que la mare no li agafa el telèfon. La seva àvia, la mare d’Isabel Pantoja, ha estat ingressada a l’hospital per culpa d’un problema respiratori molt greu. La seva situació era molt delicada, segons es filtrava a la premsa, per la qual cosa la filla d’Isabel decidia trucar-la per saber com es trobava la iaia. Isabel, però, no ha volgut respondre: “He trucat a la meva mare i no m’ha agafat el telèfon… M’he assabentat de l’ingrés i l’evolució de la meva àvia per la premsa”. Una situació que torna a evidenciar la mala relació de la cantant amb la filla, la que se suma a l’odi que li professa el fill, Kiko Rivera, des que sabés que la mare li havia estafat, presumptament, part de l’herència del pare.

Isabel Pantoja a 'Top Star' - Telecinco
Isabel Pantoja a Top Star, la temporada anterior / Telecinco

S’acumulen els maldecaps per a Isabel Pantoja, que no té un respir des de fa més d’un any. Només li queda confiar en els pròxims concerts que pugui programar, encara que les restriccions per la Covid tampoc no fan fàcil que pugui tornar a omplir escenaris com feia abans. Amb la imatge pública més malmesa que mai, Isabel Pantoja opta pel silenci i desapareix, també, la cara més amable que mostrava a televisió.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 28, 2021 | 21:35
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 28, 2021 | 21:35
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa