Isabel Pantoja, ofegada pels deutes: Hisenda li reclama 250.000 € més

La cantant rep una nova reclamació de l'Agència Tributària, que li exigeix un impagament des de fa anys

Els problemes d’Hisenda d’Isabel Pantoja van començar fa gairebé una dècada. Va ser el 2012 quan l’Agència Tributària va obligar-la a posar en ordre les seves societats, unes irregularitats que l’han forçat a retornar quantitats milionàries que encara deu. De fet, fonts properes a la cantant deixen clar que el seu caos financer està lluny d’acabar.

Tenint en compte aquest context, no estranya la informació que Semana treu avui a la llum. Hisenda ha tornat a fer una reclamació econòmica a Isabel Pantoja. L’administració li sol·licita gairebé 250.000 € per un deute no ingressat a temps: “Se li ha sumat un recarregament basat en els interessos i les despeses del procediment”. Ho hauria d’haver pagat el passat mes d’octubre, un pagament al qual no ha fet front.

A més a més, encara té pendent un judici per la venda del seu xalet a Marbella i el deute que no va saldar quan va signar la transacció de la casa. El jutge l’investiga des de llavors per un presumpte delicte d’estafa, així com també ha de fer front a la denúncia d’una constructora que li demana que acabi de pagar les despeses que va generar la construcció d’un bar de copes de la seva propietat.

Isabel Pantoja, membre del jurat d'Idol Kids / Telecinco
Isabel Pantoja, membre del jurat d’Idol Kids / Telecinco

Múltiples fronts oberts a la justícia que se sumen als problemes en la família des que es barallés amb el seu fill Kiko.

Nou comentari