Polèmica d’Isabel Pantoja: males maneres amb la seva assistenta

Isabel Pantoja torna a estar envoltada de polèmica, ara per culpa d’una filtració que la deixa en molt mal lloc. La cantant té milers de seguidors, però la presidenta del seu club de fans ‘Buena Suerte’ de Madrid ocupa un lloc destacat. Celeste Rodríguez s’ha guanyat la seva confiança, el que demostra que Pantoja l’hagi fitxat com a assistent. El problema? Que han tingut un desacord que evidencia la malícia de l’artista.

Fa anys que Celesta ajuda a Pantoja i és destacable que, fins i tot, la va defensar durant l’esclat del cas Malaya. S’encarrega de fer la seva maleta, del vestuari, d’ajudar a vestir-la abans de cada actuació…

Isabel Pantoja plora a 'Volverte a ver'   Telecinco

Isabel Pantoja plora a ‘Volverte a ver’ / Telecinco

Estan molt unides. Ara bé, Isabel Pantoja no voldria que Celeste guanyi repercussió mediàtica. ‘Look‘ treu a la llum, de fet, que Telecinco va oferir a l’assistent que participés a ‘Supervivientes’. Ella, il·lusionada per l’oportunitat de donar-se a conèixer -i de guanyar diners-, hauria acceptat amb la condició que Pantoja estigués d’acord.

La sorpresa? Que la cantant li va prohibir que ho fes: “La negativa va ser rotunda. Li va dir una cosa així com que on anava una sastressa com ella i que ni se li ocudís”. Celeste va acabar negant l’oferta, el que demostra un cop més la fidelitat de l’assistent a la seva cap. Una nova polèmica que esquitxa Isabel Pantoja. 

Nou comentari