Isabel Gemio confirma que dona per acabada la seva carrera i explica els motius

Isabel Gemio és a primera línia d’actualitat des de la controvertida entrevista amb María Teresa Campos. L’assetjament mediàtic va ser tal que la mítica periodista va acabar reconeixent que donava la seva carrera periodística per acabada. El titular va córrer com la pólvora, el que ha provocat que desenes de reporters facin guàrdia davant de casa seva a l’espera de més declaracions al respecte.

Després de molta insistència, Gemio ha acabat concedint una entrevista a la revista Semana. Ha volgut deixar clar que no es referia a donar per finalitzada la seva carrera en si, sinó a confirmar que no vol seguir a primera línia: “Continuo i continuaré amb el meu canal de Youtube, per exemple. No dic que no treballi més. Ara bé, després de 40 anys de carrera amb tot el que m’ha donat… Doncs sí, és cert que dono per acabada la meva carrera a primera línia mediàtica”.

Explica que a partir d’ara vol centrar-se en si mateixa i que prefereix tenir més temps per a ella, la seva família i els seus amics: “Ara estic vivint aquest regal, ja no demano res més a la vida ni a la professió. Em ve més de gust tenir més temps lliure“.

Isabel Gemio, en una entrevista del seu canal de Youtube

Ara bé, és conscient que no podria dir que no a una oferta boníssima: “Si m’agradés molt… Al final aquesta professió m’encanta i quan t’agrada, doncs no pots evitar embarcar-te en un programa nou si t’agrada molt. Ara bé, sento que ja no tinc ganes del vertigen que genera una feina així. La professió ja m’ha donat tot el que em podia donar”.

Isabel Gemio ha volgut, per una altra banda, enviar un missatge de suport a la seva companya Julia Otero, que fa uns dies anunciava que pateix càncer: “Li he enviat un missatge, sí. Ella té moltíssima força i ho superarà perquè han detectat el càncer a temps. El meu pare va morir de càncer molt jove, amb 59 anys, però els temps han canviat i la medicina ha millorat molt. Ella ho aconseguirà perquè és molt forta”.

Nou comentari