El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Díaz Ayuso, enxampada de la mà d’un nou amor a Eivissa
  • CA

Isabel Díaz Ayuso va confirmar la seva ruptura sentimental fa uns mesos, quan va veure’s forçada a pronunciar-se després que es filtrés la notícia: “Encara no he tingut temps d’assumir-ho…”. La presidenta de la Comunitat de Madrid torna a somriure, per això, tal com demostren les fotografies que ha captat Lecturas en exclusiva. La del PP té nova parella, una il·lusió que ha intentat mantenir en secret… però que també ha acabat sortint a la llum.

Isabel Díaz Ayuso, enxampada d’escapada romàntica amb un nou amor / Lecturas

Ha estat enxampada de la mà d’un nou amor a Eivissa, on ha passat un cap de setmana romàntic amb un home que la tindria “molt il·lusionada” segons informen a Es la mañana de Federico: “Isabel vol que aquest sigui el definitiu”.

Han revelat que el seu misteriós acompanyant, a qui se li veu fer un petó apassionat a les fotografies, es diu Alberto González. Té 43 anys, és divorciat i té tres fills: “Aquesta és una història nova, es coneixen d’abans i és una relació formal. Ell està mentalitzat que a partir d’ara viurà envoltat d’una gran expectació mediàtica”. Informalia afegeix quina seria la seva professió, tècnic sanitari.

De moment no se sap massa cosa més sobre l’Alberto i la presidenta no s’ha pronunciat al respecte, però és probable que ho faci en alguna xerrada amb periodistes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a maig 26, 2021 | 12:57
    M'importa una merda maig 26, 2021 | 12:57
    Doncs això, que m'importa una merda el que faci o deixi de fer tota la xusma de famosents de l'ermit central, ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa