El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Villa, colpidora: parla per primer cop del seu avortament i del divorci
  • CA

Irene Villa ha publicat el seu setè llibre, un text en el qual s’obre en canal i reconeix que ha hagut de superar molts reptes des que fos víctima d’un atemptat d’ETA. Aquí parla per primer cop del divorci “inesperat” i de l’avortament que va patir el 2017. Dos temes dels quals aprofundeix en una entrevista promocional a El Mundo.

“És un llibre que parla sobre dificultats i adversitats, explico les meves estratègies i què em va ajudar a mi. Parlo de l’autoconeixement com a eina fonamental de superació, qui s’ha de transformar ets tu. Jo no em barallo mai, crec que és absurd. Quan em vaig separar, vaig canviar. Em vaig veure a l’abisme amb tres nens i vaig decidir llavors començar aquest llibre”, explica.

Des que va anunciar el divorci que sempre ha assegurat que havia estat tot molt fàcil i que manté una relació estupenda amb l’exmarit: “Les dues parts estàvem d’acord i això ajuda molt. Hem de fer l’esforç pels nostres fills, ho hem de fer de la manera més positiva i serena possible. En el nostre cas, va ser una ruptura molt inesperada. No discutíem, simplement vam arribar a la conclusió que seria bo que els nens estiguessin una setmana amb cadascú per separat… I va funcionar bé. Ara ho viuen de manera molt natural i sense cap problema”.

Irene Villa, en una foto d’arxiu / Europa Press

Un dels temes més delicats del llibre és l’avortament que Irene va patir el 2017. Una pèrdua molt dolorosa: “És molt difícil trobar sentir a un avortament… A vegades penso que si aquell bebè hagués estat la nena que tant desitjava, potser li hauria costat més separar-se de mi. També penso que potser hauria estat una setmana amb el seu pare i una setmana amb mi… La veritat que no ho sé. De moment, no li trobo sentit. Però vaja, va haver de ser així. El mal pot generar-se a partir del dolor físic o de perdre algú, però el patiment és opcional. És a la nostra mà no quedar-nos amb el punyal clavat”. 

Una Irene Villa forta que pretén ajudar d’altres amb les seves tècniques per superar els moments d’adversitat més cruels. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa