El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Villa, compungida a televisió: atemptat, avortament i divorci
  • CA

Irene Villa ha tornat aquest dissabte al ‘Deluxe’ per compartir un missatge de positivisme en companyia de la seva mare, María Jesús. Mare i filla han estat un exemple de superació i s’han mostrat transparents en recordar com els hi va canviar la vida en convertir-se en víctimes d’ETA el 1991. 

Ho tenen superat, però no obliden: “És una part de la nostra vida que ens ha portat a estar on som ara. En un principi pensava que Irene havia mort en l’atemptat, però quan vaig descobrir que seguia viva vaig adonar-me que teníem l’obligació de ser felices”, relatava visiblement emocionada la mare. Asseguren que l’estima que han rebut de la gent des de llavors les ha ajudat molt: “És molt important recordar i donar suport a les víctimes“.

Irene Villa i la mare a 'Sábado Deluxe' Telecinco

Irene Villa i la mare a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

La vida d’Irene des de l’atemptat tampoc no ha estat fàcil. Ha patit un avortament i s’ha divorciat, dos cops personals molt durs que ha comentat durant l’entrevista. Sobre l’avortament, considera que ha estat “el pitjor” que li ha passat: “Pitjor que altres coses. Jo estava tan il·lusionada amb la meva nena… No vam arribar a saber el sexe, però jo creia que seria igual que la meva mare. Hauria sortit de comptes just el dia del seu aniversari… Vaig anar il·lusionada al ginecòleg i em va dir que no hi havia batec, que no hi havia res. Van haver de treure’m les trompes perquè estava allà”.

“En un principi vaig pensar que ho superaria, perquè tendeixo a ser positiva, però no. A vegades crec que em passo de no estar tant a la terra i passar tot de puntetes, però al final està allà”, afegia amb sinceritat.

I sobre el divorci del marit, després de set anys de matrimoni i tres fills en comú, què en va dir? “Va ser d’acord mutu i mantenim bona relació. Teníem l’esperança de superar-ho, però vam decidir seguir amb la magnífica relació que teníem pels nens. No és fàcil, però sabem que la nostra relació durarà per sempre i el que més ens importa és que els nens estiguin bé i feliços, i així és”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa