El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Rosales creu que a Kiko Rivera “se li ha anat l’olla”
  • CA

Isa Pantoja continua sense parlar-se amb el seu germà, Kiko Rivera, després que aquest digués en una entrevista a una revista del cor que la seva germana s’havia intentat suïcidar tallant-se les venes quan era jove. I la que no vol ficar-shi és la dona del DJ, Irene Rosales, qui en declaracions als periodistes des del carrer ha deixat clar: “Em vull mantenir totalment al marge, i ja sé que hi haurà gent que ho entengui, i gent que no, com la pròpia Isa, però jo ja vaig dir que el meu cap no està per a més problemes“.

Kiko Rivera i Irene Rosales esclaten amb missatges contundents - Europa Press
Kiko Rivera i Irene Rosales – Europa Press

En aquesta línia, ha afegit: “La gent es pensa que perquè faig amb normalitat el meu dia a dia tinc una vida perfecta, però jo també tinc les meves coses, i només les sé jo“. Mentrestant, Kiko Rivera penjava un missatge a les seves xarxes socials assegurant que prefereix estar en silenci per a mantenir la pau. I, per la seva part, Isa Pantoja deixava clar que el DJ no estava convidat al seu casament amb Asraf, que volen celebrar al Marroc quan s’aixequin totes les restriccions.

Però les declaracions més impactants d’Irene han arribat quan el periodista li ha dit: “Isa Pantoja va dir que Kiko era una bona persona, però que el que li passa és que a vegades se li’n va l’olla i aquesta vegada se li ha anat massa“. I la dona del DJ ha respost, amb un petit somriure: “Doncs estic d’acord”.

Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres
Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres

Atac de gota

Mentrestant, Kiko Rivera pateix un fort atac de gota que fa setmanes que li dura i que li estaria produint uns dolors molts forts. Un fet que ha confirmat la seva dona: “Està rabiant, sí, li fa mot de mal”. No és la primera vegada que el fill d’Isabel Pantoja pateix aquesta dolència, i ara caldrà veure com acaba el conflicte amb la seva germana i si finament acaben fent les paus i tornant a tenir relació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa