El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja dona més detalls sobre el seu casament, i no convidarà a Kiko
  • CA

Isa Pantoja i Kiko Rivera continuen sense parlar-se. Així ho ha confirmat aquest dilluns la filla d’Isabel Pantoja a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana. Preguntada per quan es casarà amb Asraf, Isa ha donat més detalls del casament: “Quan s’obrin les fronteres del tot, perquè em vull casar al Marroc, però no tinc cap pressa”. A més, ha deixat clar que el seu germà, Kiko Rivera, no està convidat per ara al casament.

Isa Pantoja i Asraf Beno | Telecinco
Isa Pantoja i Asraf Beno | Telecinco

“No té cap sentit convidar-lo”, ha deixat clar la filla d’Isabel Pantoja que, en canvi, ha assegurat que sí que convidarà als seus companys de programa. A més, Isa ha explicat com es troba la seva mare, que continua sense tenir cap tipus de relació amb el seu fill Kiko, i sobretot després de la mort de la seva mare fa uns mesos, a la qual estava molt unida.

Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres
Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres

L’estat actual d’Isabel Pantoja

“Jo ara estic pendent de què necessita la meva mare, però respecto els seus temps. I sap que si em necessita, aquí estic”, ha dit, i ha afegit que ara mateix no pot anar a veure-la a casa seva, a Cantaora, perquè Isabel Pantoja no té forces ni ganes per rebre visites. He parlat amb ella per telèfon, però no parlem del meu germà, no m’hi fico”, ha revelat Isa Pantoja des del programa dels matins de Telecinco.

“La meva mare no és una mare com les altres, que està bé. Perquè ella pateix una depressió i no està bé psicològicament“, ha assegurat, i ha afegit: “No se li podem demanar comportaments normals, perquè no està bé, però jo no estic aquí per jutjar-la”. I, finalment, en relació al seu germà, s’ha mostrat molt crítica: “Crec que ell no reflexiona sobre res, ni se n’adona de com són les coses. Jo no entenc res d’ell, i crec que ell tampoc s’entén a si mateix”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa