El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes revela quant cobren les ‘influencers’ per cada publicitat

Laura Escanes ha estat la convidada sorpresa del programa de Julia Otero a TVE. La influencer ha parlat sobre els inicis de la relació amb Risto Mejide, de qui va separar-se l’any passat. I és que quan va saber-se que sortia amb el presentador, va començar la seva faceta d’influencer exitosa. Els seguidors es multiplicaven ràpidament, així com també va créixer l’interès de les marques per ella. Avui dia, set anys després d’aquell moment, compta amb més de dos milions de seguidors i una enorme comunitat de fans.

Gràcies a aquesta fama, la barcelonina està fent molts diners. Ella no ho amaga i, de fet, en aquesta darrera entrevista ha tret a la llum una xifra que permet fer-se una idea de quant pot arribar a cobrar al mes: “Els diners que cobres per cada publicació promocionada depèn de moltíssims factors, però és cert que a nosaltres ens paguen molt bé. En el meu cas, per un post de marca pagat, puc cobrar uns 5.000 €“.

“Ara bé, no m’agrada que tot sigui publicitat i tampoc no en faig tants. Intento fer-ne més a través dels stories que és més dinàmic. Això sí, per aquestes publicacions et paguen menys diners perquè només duren 24 hores”, explica. Deu ingressar bastants diners al mes tenint en compte que normalment publica, com a mínim, una publicació patrocinada al mes i que, a més a més, en fa publicitat a través dels stories pràcticament totes les setmanes.

Julia Otero entrevista Laura Escanes sobre els inicis de la relació amb Risto - TVE
Julia Otero entrevista Laura Escanes sobre els inicis de la relació amb Risto | TVE

Laura Escanes explica com va viure els inicis de la relació amb Risto Mejide

Quan Laura Escanes va començar a sortir amb Risto Mejide només tenia 20.000 seguidors, una xifra que va augmentar radicalment l’endemà mateix de confirmar-se la seva relació. Com ho va viure ella? “Per mi el canvi va ser molt sobtat perquè, d’un dia per l’altre, vaig duplicar aquella xifra i vaig començar a rebre moltíssims comentaris i crítiques a totes les fotos. Va ser complicat perquè jo volia gestionar-ho bé, que no m’ho acabés creient massa, volia mantenir el meu grup d’amics de sempre, la meva família… La meva vida normal”.

Ha afegit que rebre tants comentaris no és fàcil quan no hi estàs acostumat: “Hi havia tants estímuls fora que no havia viscut mai que són difícils de gestionar i, encara més, quan ets tan jove com ho era jo llavors amb només 19 anys. Va ser un canvi natural perquè he anat creixent des de llavors a poc a poc. No m’esperava tantíssim”.

També li han preguntat per la seva decisió de ser mare jove, el que ella ha justificat: “Jo era molt joveneta, amb 23 anys, però també per les circumstàncies personals de cadascú. Jo estava treballant, vivia amb la meva parella i tenia estabilitat econòmica. Tot el nucli familiar estava organitzat i, en aquell moment, era fàcil. Encara que, evidentment, no és normal ser mare tan jove perquè les noies d’aquesta edat és molt difícil que puguin estar independitzades, amb un bon sou i que puguin dedicar-se a ser mares sense que això perjudiqui la seva projecció laboral”.

En aquesta ocasió, ha tornat a insistir en què li va costar compaginar la maternitat amb la feina en un principi: “Per mi la maternitat ho va canviar tot. En el moment en què vaig ser mare, les meves prioritats van canviar totalment. Em vaig dedicar a ella els dos primers anys sencers, que ens van coincidir amb la pandèmia i el confinament. El problema és que em vaig dedicar exclusivament a ser mare i em vaig oblidar una mica del món sencer”.

Més notícies
Laura Escanes parla de la relació amb Álvaro de Luna - Europa Press
Laura Escanes reconeix que no van ser fàcils els inicis amb Álvaro de Luna
Notícia: Laura Escanes reconeix que no van ser fàcils els inicis amb Álvaro de Luna
Comparteix
La pressió mediàtica que els va perseguir en un principi va atabalar molt la 'influencer'
Laura Escanes parla de la separació de Risto Mejide - Antena 3
Laura Escanes, sobre la ruptura amb Risto: “No ens fèiem feliços”
Notícia: Laura Escanes, sobre la ruptura amb Risto: “No ens fèiem feliços”
Comparteix
La 'influencer' dona detalls nous sobre la separació i explica com van ser els seus inicis
Laura Escanes es juga la vida a 'El Desafío' - Antena 3
Laura Escanes es juga la vida en un repte emès a televisió
Notícia: Laura Escanes es juga la vida en un repte emès a televisió
Comparteix
La 'influencer' ha demostrat que no té por a res en un número molt perillós d'El Desafío
Laura Escanes denuncia les crítiques que rep per mala mare - Antena 3
Laura Escanes, farta de les crítiques per “mala mare”
Notícia: Laura Escanes, farta de les crítiques per “mala mare”
Comparteix
La 'influencer' està farta que la critiquin per tenir vida social més enllà d'estar amb la filla

Comparteix

Icona de pantalla completa