El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els detalls de la trobada secreta d’Iñaki i Cristina a Barcelona
  • CA

S’està parlant molt de la trobada secreta d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó a Barcelona. Aquesta era la primera vegada que el matrimoni es veia després d’emetre el comunicat en el que feien oficial la seva separació. La situació entre ells és estranya, tenint en compte que fonts properes confirmen que Iñaki està “molt penedit” d’haver-li estat infidel amb Ainhoa Armentia. Asseguren que vol tornar amb la seva dona, a qui estaria intentant convèncer. El primer pas? Organitzar una reunió secreta a la capital catalana el passat cap de setmana. Vanitatis ha pogut saber més detalls sobre aquesta trobada, la que hauria tingut lloc en un hotel de la zona alta de la ciutat comtal.

La sorpresa? Que només van estar junts deu minuts: “Cristina encara porta posat l’anell de casada, però no ha volgut veure el seu marit més temps del necessari”. Van veure’s diumenge 13 de febrer, després que el dia d’abans Iñaki visités el seu segon fill a La Masia del Barça, on s’allotja des de fa uns mesos. Els escortes van recollir el jove a la porta i els reporters haurien estat testimonis de la llarga abraçada que s’haurien fet pare i fill a dins del cotxe. Junts haurien desaparegut per l’autopista fins que, aquella mateixa tarda, Pablo va tornar per reunir-se amb els companys de l’equip d’handbol.

Iñaki Urdangarin, de sopar amb antics companys | Instagram

El dia de la reunió amb Cristina, Iñaki Urdangarin va començar amb una visita a La Masia blaugrana en la que va retrobar-se amb un excompany que ara és l’actual entrenador dels porters d’handbol. Els haurien vist xerrant animadament durant una bona estona. Poc després, pare i fill van abandonar les instal·lacions esportives i van traslladar-se a l’hotel en el que estava allotjada Cristina de Borbó amb la filla petita, Irene. Els testimonis van captar com pare i fill arribaven a l’hotel i, només 10 minuts després, Iñaki sortia del garatge ocult en el seient de darrere del cotxe. Això demostraria que la reunió amb Cristina no va ser molt llarga i, segurament, tampoc no molt profitosa.

El mitjà confirma que la parella no va tornar-se a veure durant els 10 dies en els que Cristina ha estat a Barcelona. Han fet tots els plans separats i, de fet, ni tan sols s’han allotjat en el mateix hotel. Diumenge Cristina va sopar amb els fills, mentre que ell aprofitava per reunir-se amb antics companys d’handbol. L’endemà mateix, Iñaki tornava a Vitòria. Cristina, mentrestant, acudia a les oficines de La Caixa i es reunia amb amigues a la tarda. Dissabte va acompanyar el fill a veure un partit al Palau Blaugrana, moment en el que ella va deixar-se veure contenta i somrient com si no passés res. I d’aquí, a l’aeroport per agafar el vol de tornada cap a Ginebra.

De moment allà continua, pensant en el següent pas que hauria de fer. La premsa assegura que Cristina no vol divorciar-se d’Iñaki i que s’està plantejant perdonar la seva infidelitat. De moment cap dels dos protagonistes s’ha tornat a pronunciar al respecte, així que només cal esperar a què es filtrin més novetats sobre el tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa