El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki López, baixa indefinida a La Sexta per un problema de salut
  • CA

Preocupació entre els teleespectadors de La Sexta. Un dels seus presentadors estrella, Iñaki López, ha hagut de demanar la baixa per culpa d’un problema de salut. Ell mateix ho anunciava poc abans de l’emissió de La Sexta Noche, que ha tingut com a presentador a Hilario Pino: “Us trobaré a faltar”.

Iñaki López, durant un programa antic de La Sexta Noche / La Sexta

Però què li passa al periodista basc? No ha volgut oferir molts detalls, encara que ha deixat clar que no la recuperació serà llarga: “La baixa és indefinida… M’han hagut d’operar per un problema de vista i el postoperatori és pitjor que la intervenció”.

Poc després acabava reconeixent el motiu concret: “En una revisió rutinària em van detectar un despreniment de retina. L’operació es passa plàcidament gràcies als avanços de l’anestèsia, però la recuperació és complicada. El postoperatori és una espècie de poltre de tortura que t’obliga a estar mirant cap a terra durant deu dies”.

Confia poder tornar al programa aviat, però reconeix que no sap ben bé quant durarà la seva baixa. De moment ha agraït la preocupació dels seguidors del programa i també dels seus fans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa