Iker Jiménez, escèptic: “Negacionista no, però tampoc idiota”

Iker Jiménez s’està fent d’or gràcies al coronavirus. El seu programa de misteri ha canviat aquests últims mesos, tenint en compte que ha aprofitat aquest espai per parlar amb moltíssims epidemiòlegs i experts en el tema. N’ha parlat fins a l’avorriment, però mai no havia pronunciat un discurs tan contundent com el d’aquest diumenge. El presentador ha carregat contra el govern espanyol per la seva gestió de la pandèmia i ha advertit els teleespectadors que podria haver-hi alguna cosa oculta darrere de la decisió de vacunar tothom amb la tercera dosi. No entén que vinculin el passaport Covid a aquesta nova injecció, ja que molts especialistes confirmen que realment no hi ha indicis que la tercera dosi sigui necessària si estàs sa: “El tema del passaport Covid està molt bé, jo el tinc com moltes altres persones. Però no sé què pensar quan les persones que saben em diuen que no està clar si la tercera dosi és millor que sigui només per a persones amb problemes immunològics”.

“Jo faig cas a aquells que saben de debò sobre el tema i no al polític de torn, perquè després de 2 anys i 200 entrevistes a experts… acaben sent amics. Si no queda clar, quan en aquests casos hauria de quedar més que absolutament clar, com s’ha arribat a prendre la decisió de vincular el passaport Covid a una tercera dosi que entorpirà les activitats lògiques? Com es prenen aquí les decisions?“, es pregunta el presentador. I és que Iker denuncia que quan són els polítics aquells que prenen les decisions en temes de salut, acaben passant “coses molt estranyes”.

I a partir d’aquí, Iker Jiménez passa a posicionar-se a favor de l’opinió d’un metge: “Jo sóc de l’actitud del doctor Gahona quan diu que el menys dolent es vacunar-se en aquests moments. El problema és que jo ara dic que no s’hauria d’haver aprovat la tercera dosi en persones sense problemes i la gent dirà que sóc negacionista. No sóc negacionista, però una altra cosa és que sigui idiota i no observi aquells que saben… Unes persones expertes que no diuen el mateix que els polítics i jutges que decideixen”. Un missatge que acaba amb una dura crítica cap al govern espanyol: “Potser algú veu que les coses no són tan clares i prenguin les seves determinacions. En aquest país, com entendran, jo m’espero qualsevol cosa perquè som el país de l’esperpent per a bé i per a malament”.

Comentaris

    ciutadà Gener 11, 2022 | 08:21
    Contradint la versió oficial? Ja has begut oli, minyó.

Nou comentari