El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou ensurt a casa d’Iker Jiménez: “Déu meu, no em facis això”
  • CA

Iker Jiménez i la seva dona Carmen Porter estan vivint el confinament amb molt de patiment. El matrimoni es pronunciava fa uns dies per acomiadar-se d’un dels seus gossos, una mort que els deixava completament devastats. Ara tornen a estar preocupats, tal com ha afirmat Iker en el seu canal de Youtube.

Estava fent un directe amb els seus seguidors quan es confessava: “No han estat dies fàcils i crec que la trobada amb vosaltres ha estat ideada perquè em doneu força. Avui mateix he hagut de portar el meu altre gos al veterinari perquè té un problema de respiració greu. Se li està donant mediació, però… Déu meu, no em facis això. Jo sé que queixar-se per un gos per a molts és ridícul, però no. No ens facis això una altra vegada que ja ho hem passat prou malament”.

Unes setmanes complicades en les quals també ha perdut l’àvia: “He tingut pèrdues familiars molt estimades i directes, com la meva àvia. Era ja molt gran, però evidentment no deixa de ser la teva àvia. Jo sé que molts m’entendreu, he tingut familiars ingressats amb aquesta història de la Covid-19. Ara més o menys han sobreviscut gràcies a Déu i amb la força i acció dels metges”.

“No he dormit gaire aquestes nits perquè Carmen i jo ens alternàvem per cuidar del gos. I la meva filla, pobreta, que és molta forta. Em preguntàveu si en aquests dies hi ha hagut algun moment maco o si hauré envellit de tants moments dolents. Crec que he complert com 30 anys en aquests tres dies i en aquests tres mesos. Però això no és res en comparació al que heu viscut alguns de vosaltres, ja ho sé. Alguns m’heu escrit dient que veníeu de recollir les cendres de la vostra mare i em criticàveu per preocupar-me pel meu gos”, afegia. Una sinceritat que ha agradat els seguidors del presentador, que s’enganxen als seus directes sempre que en fa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa