El Gran Wyoming més personal se sincera sobre el drama familiar que va patir quan era petit

El presentador ha concedit una entrevista que l'ha convertit en tendència també pel que ha dit sobre el PSOE

El Gran Wyoming ha estat el convidat de Mamen Mendizábal en el seu nou programa de La Sexta, un Palo y Astilla que ha convençut els teleespectadors de la cadena. L’entrevista ha deixat titulars polítics, però també personals gràcies a la sinceritat que ha mostrat el presentador.

Ha parlat per primer cop de la malaltia de la mare, una depressió molt forta que va marcar la infància del conegut comunicador: “La meva mare va haver de ser ingressada en un sanatori. El problema és que va tenir quatre fills en només cinc anys, el que va derivar en una depressió derivada d’aquestes maternitats sense descans. Les malalties abans no es tractaven com es fa ara, a més a més, feien servir teràpies que anul·laven a l’individu. Jo recordo anar al sanatori a visitar la meva mare i no entenia què passava”.

Tenir la dona ingressada va forçar el seu pare a encarregar-se dels nens com podia: “Ell estava ultrapassat. Havia d’administrar una farmàcia i quatre nens que cap d’ells havia sortit de la seva corda. Ell va fer la guerra amb Franco, en el bàndol dels nacionals, però no era especialment feixista. Ell només volia que nosaltres fóssim bona gent, que no fóssim delinqüents. La resta li era igual. Per a ell va ser un èxit personal que jo anés a la universitat”. Un drama familiar que assegura que ha marcat la seva personalitat: “Ho he notat quan m’he fet gran, que amb els meus fills i les meves parelles sóc una mica distant”.

El Gran Wyoming, entrevistat en el nou programa de Mamen Mendizábal / La Sexta

Però com dèiem, la conversa també ha tractat la política. El Gran Wyoming s’ha convertit en tendència, de fet, per les seves controvertides declaracions sobre el PSOE: “Jo crec que el PSOE no és d’esquerres. Crec que és una franquícia que té seus i que la seva màxima preocupació és que aquestes seus no tanquin. Té un problema aquí, que la captació de vot està per sobre de qualsevol cosa i això és terrible”.

El presentador també ha criticat els partits de dreta: “Sé que caic extremadament malament a l’extrema dreta i em sento tremendament orgullós d’això. No m’agrada caure malament, però és que el feixisme no és raonable i mai no ho ha estat. Jo m’he criat en ell i ho sé”, ha reflexionat.

Nou comentari