El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De guanyadora de ‘Gran Hermano’ a negacionista: els missatges més incendiaris de Sabrina Mahi
  • CA

Gran Hermano ha fet famosos a desenes de concursants que encara viuen del seu pas per la casa. Els personatges que més sort han tingut segueixen lligats a Telecinco, omplint-se les butxaques anys després del concurs. Ara bé, també n’hi ha que ràpidament van ser oblidats per l’audiència i van tornar a les seves vides lluny del focus mediàtic. Aquest és el cas de Sabrina Mahi, qui fos la guanyadora de la segona edició del reality el 2001. Es va casar amb un company, el germà bessó de l’actor Alejandro Tous, van tenir un fill i van acabar divorciant-se anys després.

Sabrina, el dia que va recollir el maletí amb el premi / Telecinco

Avui torna a ser notícia per un tema completament diferent. Enmig d’aquest context de pandèmia amb contagiats, morts i restriccions, crida molt l’atenció que els negacionistes no dubtin en manifestar el seu enuig. Sabrina estaria a dins d’aquest grup, tal com evidencien les publicacions que comparteix en el seu perfil d’Instagram. L’exconcursant de GH abandera el moviment negacionista i escriu missatges molt polèmics que qüestionen la incidència del coronavirus: “Plandèmia i coronacirc“, escriu.

Per exemple, podem veure que ha compartit un muntatge en el qual el presumpte estat reconeix que segueix determinats passos per convèncer els ciutadans: “Ara que ja has après a rentar-te bé les mans, t’ensenyarem com rentar-te bé el cervell. Llibertat”.

També es dirigeix directament als seus seguidors: “No deixis que t’adoctrinin. Llegeix, informa’t, investiga… Qüestiona, fes servir el teu propi discerniment. Recupera la teva sobirania, la teva sobirania intel·lectual, alimentària, espiritual…”. I comparteix el vídeo d’uns metges negacionistes: “Per aquells que vulguin saber què està passant realment”.

L’exconcursant, que actualment dirigeix una empresa de cosmètics, ha tornat a primera línia mediàtica pels seus controvertits missatges anticovid. De moment no s’ha pronunciat al respecte, però sembla evident que continuarà negant l’existència del virus encara que la critiquin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa