El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gloria Camila interposarà mesures cautelars contra la seva germana, Rocío Carrasco
  • CA

‘El Programa del Verano’ de Telecinco ha parlat aquest dimecres sobre quin objectiu tenen les mesures cautelars que estan estudiant prendre Ortega Cano i Gloria Camila i contra qui es podrien aplicar, en relació a les darreres informacions aparegudes i que asseguren que el torero li donava mala vida a Rocío Jurado quan estaven casats.

Les mesures cautelars van dirigides als manuscrits, que assegura tenir Rocío Carrasco, i que hauria escrit Rocío Jurado abans de morir, recopilant pensaments, anotacions i reflexions. La col·laboradora del programa de Telecinco Marta Riesco ha explicat que han estat iniciades per Gloria Camila, estan dirigides a Rocío Carrasco i també cap al mitjà que els publiqui.

Les mesures cautelars es basen en el dret a l’honor i a la intimitat de Rocío Jurado, es considera que aquests manuscrits no tenen l’autorització per a ser publicats. Segons ha assenyalt Marta Riesco, en el cas que fossin publicats podrien ser considerats “obres literàries”. Davant la possibilitat que això sigui així, tindrien un valor econòmic, per la qual cosa estarien dins de la partició de l’herència i tots els fills haurien de tenir constància d’això.

Per la seva banda, Paloma García-Pelayo ha volgut recordar les paraules de Rocío Carrasco sobre el documental ‘En el nombre de Rocío’: “Els manuscrits existeixen, però ni tan sols he pres la decisió sobre què és el que utilitzarà i que no”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa