El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mar Torres, la xicota de Froilán, víctima d’amenaces i una agressió
  • CA

Mar Torres va guanyar fama mediàtica gràcies a la seva relació amb Froilán, el net més gran de Joan Carles de Borbó i Sofia. El fill d’Elena ha mantingut una relació molt llarga amb la jove, hereva dels propietaris de l’empresa d’embotits El Pozo. Ara bé, han trencat i s’han reconciliat moltes vegades… Sigui com sigui, ella ho ha aprofitat per convertir-se en influencer, una feina que compagina amb els estudis. Transparent a la xarxa, ha estat allà on ha revelat que travessa un moment complicat per culpa d’uns detractors que li estan fent la vida impossible fins al punt d’amenaçar-la i agredir-la pel carrer.

Farta de l’assetjament que rep, ha compartit una captura de pantalla que mostra els missatges amenaçadors que rep: “Tu, Carmen de Mairena. No ha estat prou per a tu la pallissa que t’han donat per p… l’altre dia? Si tornes a escriure al meu marit, et busco i et trepitjo el coll, p…, mal operada”. Unes amenaces a les que la noia respon: “A això es dedica la gent quan em veu pel carrer, a donar-me pallisses. A tot això, m’agradaria saber qui cony és el seu marit”. Poc després explicava que l’agressió va tenir lloc fa un parell de mesos: “Gràcies per preocupar-vos per mi. Jo estic bé, això va ser fa dos mesos més o menys i la policia sap sobre el tema. Per descomptat que posaré això en mans de qui ho hagi de posar”.

Mar Torres denuncia estar rebent amenaces / Instagram

Una situació insostenible que no està disposada a seguir aguantant. Els seus seguidors estan preocupats per ella, tenint en compte que sembla que els haters van més enllà d’enviar missatges cruels. La noia no ha fet res dolent més enllà que aprofitar-se de la relació amb un membre de la família reial per guanyar popularitat i influència. A alguns sembla que això no els fa gràcia, que ella no els hi cau bé i que detesten que s’hagi fet operacions estètiques amb només 20 anys. Sigui com sigui, els fans de l’estudiant tenen clar que això no els dona dret a insultar-la, amenaçar-la i, encara menys, a agredir-la. La investigació segueix en curs per trobar els culpables.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a novembre 04, 2021 | 11:58
    JordiP novembre 04, 2021 | 11:58
    Al alegre país de Putilància hi cap tothom, "desde la princesa altiva a la que pesca en ruin barca ...".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa