El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a l’alarmisme de Fran Rivera: “No estem preparats per al coronavirus”
  • CA

El coronavirus marca l’agenda televisiva d’arreu. Les programacions s’han adaptat per informar a tota hora sobre les novetats de la malaltia, que cada dia afecta a més persones. Les autoritats sanitàries volen contenir el pànic i demanen calma, mentre que la premsa escandalitza a pams agegantats. Això s’ha evidenciat durant l’últim programa de ‘Espejo Público‘, en el qual han dedicat una bona estona a comentar el tema.

Fran Rivera parla sobre el coronavirus Antena 3

Fran Rivera parla sobre el coronavirus / Antena 3

Els teleespectadors s’han mostrat molt indignats a la xarxa, ja que el programa ha demanat la seva opinió a Fran Rivera. El torero, lluny de tenir coneixements mèdics, s’ha mostrat escandalitzat i ha cridat a la por: “Jo no sóc hipocondríac, però sí més alarmista que tots vosaltres. Per això sóc molt covard… Crec que els governs no estan preparats per al que ve i com s’estengui el pànic… Crec que això que ve és molt més seriós del que sembla. Em fa molta por i estic molt preocupat”. 

“Amb tot el que dieu, jo no he vist que tanquin mil persones en un hotel i que tanquin ciutats per la grip normal. No he vist la policia preparar-se tant com s’estan preparant ara. El que estem vivint és d’una pel·lícula de Hollywood. Jo vaig passar la grip aviar i amb allò no va haver controls de tancar ciutats, això em fa molta por”, afegia amb molt d’alarmisme.

Un discurs de la por que no ha fet gens de gràcia a la xarxa, ja que consideren que no té coneixements sobre el tema i que crea por sense saber. Una nova polèmica que envolta Fran Rivera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa