El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així sona la cançó d’Espanya per a ‘Eurovisió 2020’
  • CA

Blas Cantó és l’escollit de RTVE per representar Espanya en el festival d’Eurovisió d’enguany. El festival de la cançó tindrà entre els cantants l’exmembre del grup d’Auryn, que interpretarà una cançó composta per ell mateix. La cadena ha tret avui a la llum aquest ‘Universo‘, una estrena que ja està provocant moltes reaccions. De moment, l’intèrpret explica què hi ha darrere de la lletra: “Vaig escriure aquesta cançó en un moment de la meva vida en el que probablement, en un acte de covardia, no vaig alçar la meva veu. No vaig dir el que sentia pensant que així seria tot més fàcil. I em vaig equivocar. Vaig tancar els ulls i, amb totes les meves forces, li vaig demanar perdó a l’univers”. 

Blas Canto a TVE

Estan venent l’aposta com una proposta honesta i personal, feta a mida per a ell.  Una cançó pop electrònica amb la qual el murcià intentarà aconseguir un lloc decent en el festival, que tindrà lloc el pròxim 16 de maig a Rotterdam.

Aquests últims anys, Espanya no ha aconseguit sortir dels últims cinc llocs de la classificació. Un autèntic desastre que fa que els teleespectadors no tinguin moltes esperances. Ara toca començar a fer promoció de la cançó per intentar convèncer Europa que Espanya es mereix un bon lloc a ‘Eurovisió’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa