El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Casa Reial envia Elionor de Borbó a estudiar a l’estranger: 76.500 € només la matrícula
  • CA

76.500 €. Això és el que costarà l’última decisió de la Casa Reial. Felip VI acaba d’informar a Pedro Sánchez que la seva filla gran, Elionor de Borbó, marxarà a estudiar a l’estranger. La jove, que farà 16 anys aquest mes d’octubre, estudiarà el Batxillerat lluny d’Espanya.

Envien l’hereva a Gal·les, concretament al UWC Atlantic College de Gal·les. Es tracta d’una de les institucions més prestigioses del món, una educació d’elit que els costarà 76.500 € en total. Els Borbons s’han encarregat de deixar clar que ho pagaran ells per intentar calmar els ànims: “El pagament en la seva integritat se satisfarà personalment pels Reis amb la seva assignació anual”. Expliquen que s’han decantat per aquest centre perquè és el germen d’una institució educativa global “crític i sense cap condicionament religiós o polític”.

Elionor de Borbó, en un acte públic / Europa Press

Encara no se sap si a la seva tornada farà carrera militar com va fer el pare, però de moment segueix el seu exemple pel que fa a una estada estudiantil a l’estranger… Una manera d’enviar la nena fora quan aquí s’enfronten a la seva crisi institucional més gran. Les crítiques no s’han fet esperar, tenint en compte la fortuna que els costaran aquests dos anys de la nena al Regne Unit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maria a febrer 11, 2021 | 14:27
    Maria febrer 11, 2021 | 14:27
    Pagant els altres, a mi tb m'ages agradat pogueri anar??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa