El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La dura pèrdua que ha patit Jorge Javier Vázquez
  • CA

Jorge Javier Vázquez està trist. Molt trist. I es que ha patit una gran pèrdua. El presentador televisiu ha perdut un dels seus gossos. Es tracta de Travis un gos llebrer, i ha estat ell mateix el qui ha anunciat la pèrdua a les seves xarxes socials, després que el gos portés uns mesos en un estat complicat de salut.

Ara haurem d’aprendre a viure sense tu. Serà molt difícil perquè has estat un company meravellós, Travis. Quin silenci regna ara a la teva casa. Feliç viatge i no t’oblidis de saludar a Cartago”, ha escrit Jorge Javier en un post a Instagram, que ha acompanyat d’una foto preciosa d’ell amb el gos.

De fet, feia pocs dies, el propi presentador penjava un altre post a Instagram on ja parlava del delicat estat de salut de Travis. En la imatge se’l veia a ell entrenant, i a Travis al costat seu estirat a terra, mirant-lo. “Travis i jo. De sobte, te’l trobes aturat en qualsevol lloc de la casa, immòbil, preguntant-te amb aquests grans ulls què li passa. Per què li costa tant caminar. Però aquí segueix”, va començar a escriure.

I, seguidament, va afegir: “Em fa molt feliç que vulgui continuar vivint perquè això significa que no vol dir-nos adeu, que li agrada la seva plàcida vida i que probablement ens tornarà a espantar, però que vol seguir. I nosaltres amb ell”. Però no ha pogut ser, i Travis ha mort només 10 dies després d’aquest bonic post del presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa