El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida dona més detalls sobre la ruptura amb Alba Paul
  • CA

Dulceida ha estat una de les convidades als premis de la Cadena Dial. La influencer catalana ha escollit un disseny vermell molt afavoridor que l’ha ajudat a rebre molts aplaudiments. Si avui es parla d’ella, però, és per les declaracions que va concedir davant les preguntes del reporter d’Europa Press. Volien saber com es troba ara que han passat uns mesos des de la seva ruptura amb l’Alba Paul. Cal recordar que van trencar inesperadament aquest estiu després de sis anys de casades, una decisió que va sorprendre molt als seus seguidors. Han decidit fer vides separades, però no han especificat quins van ser els motius concrets.

Ara la Dulceida ha donat una mica més de detalls al respecte i ha reconegut que ha necessitat anar a teràpia per superar la ruptura: “El més complicat de ser una influencer molt seguida és que t’obliga a donar massa explicacions en moments difícils. Hi ha hagut dies en els que m’ha costat llevar-me del llit per la ruptura, encara que normalment no em passa. Ara estic tranquil·la, però m’ha costat molt estar així. He necessitat ajuda. Jo volia anar-hi abans, però el típic és anar-ho deixant i no hi vas fins que no estàs realment malament. Ara estic molt feliç i bé amb mi mateixa, encara que segueixo buscant l’estabilitat que necessito. Abans era una muntanya russa i ara tinc els meus moments. Els especialistes no m’han aconsellat res concret. Simplement vas allà, els hi expliques tot i ells et parlen. Et desfogues amb una amiga, però com que és una professional doncs va millor”.

Els seus seguidors se sorprenen en veure que Dulceida i Alba no han tornat a coincidir, una distància que dura quatre mesos: “Tenim bona relació perquè ella, al final, és la meva família i una de les persones a qui més estimo. Ens hem donat espai, però sí que hi ha comunicació. Mai no hem deixat de tenir-la. En la ruptura no va haver-hi un motiu concret. Simplement és el que vam decidir les dues. L’amor no ha marxat, però hi havia moltes coses que no funcionaven i potser això ens va fer seguir per camins separats. Seguim estimant-nos i respectant-nos molt, això sí. Ara les dues estem tranquil·les”.

Dulceida, al photocall dels premis de la Cadena Dial a Tenerife / Instagram

S’ha parlat molt sobre una presumpta infidelitat que hauria acabat amb la relació, però la catalana ho nega: “No, no hi ha hagut terceres persones. El problema era que durant l’estiu anava a sopar a un restaurant i deien que tenia una relació amb el cambrer; anava a un altre lloc i sorgia un nou rumor. Vaig anar a Milà i allà se’m va relacionar amb una morena miseriosa, no sé si ho diuen per la meva amiga Madame de Rosa perquè no vam anar a cap festa… Creuen que he estat embolicada amb tothom”. Els fans de l’exparella confien que puguin arribar a donar-se una segona oportunitat. Dulceida fa pensar amb les seves paraules que no té pinta: “Crec en les segones oportunitats, però ara amb l’Alba… No ho sé. Ara estem les dues tranquil·les amb el nostre espai i ja està”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa