Divuit contenidors de material inèdit: l’herència secreta de Rocío Jurado

‘Sálvame’ ha fet esclatar la bomba. Tothom esperava que el programa de les tardes de Telecinco emetés el tràiler de la segona part de la sèrie-documental de la vida de Rocío Carrasco; però ‘Sálvame’ ha anunciat l’emissió d’un programa especial el proper dimarts 14 de desembre.

En aquest programa es donarà a conèixer l’herència secreta de Rocío Jurado: divuit contenidors plens d’objectes de la cantant i de material inèdit, com vestits, documents, cintes, vaixelles, mobles. D’aquesta sorprenent manera arrenca la segona temporada de la docu-sèrie.

Rocío Carrasco desapareix de 'Sálvame' - Telecinco
Rocío Carrasco – Telecinco

Aquesta herència oculta de la cantant veurà la llum en un programa especial i en directe on es traslladaran els contenidors i s’obriran en presència de la seva filla, Rocío Carrasco. “Veurem com aquests 18 contenidors surten d’aquest magatzem i es traslladen cap a un altre punt. Veurem el trasllat amb helicòpter, amb punts de directe on segurament hi haurà molta gent que s’acosti”, ha avançat el director de ‘Sálvame’, David Valldeperas.

A més, ha afegit: “Veure les pertinences de Rocío Jurado passar per davant teu, la veritat és que jo hi aniria. Explicarem per on passarà aquest recorregut perquè qui vulgui pugui acostar-se”.

Nou comentari