El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Diego Arrabal es recupera del coronavirus i relata la seva dura experiència ingressat
  • CA

El fotoperiodista Diego Arrabal ha aconseguit superar el coronavirus. La Covid-19 el va portar a haver d’ingressar a l’hospital, i un mes després ha tornat al programa de Telecinco ‘Viva la Vida’ per relatar com ha viscut la malaltia. En primer lloc, Arrabal ha volgut donar les gràcies per totes les mostres de suport que ha rebut: “Vull donar les gràcies a tothom. Ni en els meus millors somnis podria imaginar tantíssims missatges de persones que conec, d’alguns que portava temps sense tenir contacte i fins i tot persones que no conec, a través de les xarxes socials”.

Seguidament, el fotoperiodista explica com va anar tot: “Jo m’infecto, la meva dona també, i la primera setmana ella té dos dies dolents i jo estic perfecte, sense gens de febre. Vaig pensar que tot seria així. Una setmana després va començar a pujar-me la febre, 39, 40, i no hi havia manera de fer-la baixar. Una nit vaig decidir anar a urgències. Em van fer una placa i una analítica, i el resultat preocupa als metges, i per aquest motiu m’ingressen a urgències”.

A més, Arrabal confessa que va passar un dia i mig sense dormir perquè volia estar pendent de tot el que passava: “Vaig començar a no respirar bé, però no sabia si era de la por”. A més, considera que el seu gran error va ser treure’s la mascareta en una reunió d’amics: “Sóc molt tossut i em culpava per no haver complert bé les normes perquè si les compleixes, evites el contagi. No ho vaig fer bé i ens vam contagiar quatre companys”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa